Film
donderdag 16 juli, 20:15 uur

Joker

incl. welkomstdrankje

Richtlijnen i.v.m. corona
Fijn dat je weer naar de film in PERRON-3 komt! Veiligheid voor onze bezoekers en personeel is voor ons erg belangrijk. We vragen je daarom om je aan de richlijnen van het RIVM te houden. Dit betekent:

  • Vooraf reserveren (bij voorkeur online).
  • Heb je verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius)? Dan verzoeken we je thuis te blijven.
  • Het maximum aantal bezoekers voor de theaterzaal is 30 personen.
  • Bij binnenkomst ontsmet je je handen bij de desinfecteerzuil.
  • In het Grand Café blijf je zoveel mogelijk aan een tafel zitten. Bestellen aan de bar mag, maar graag met 1 persoon per groep.
  • We zorgen in de theaterzaal voor voldoende afstand tussen bezoekers. Een medewerker zal je naar een plaats wijzen.
  • We vragen je 1,5 meter afstand te bewaren ten opzichte van andere bezoekers en personeel.

Over de film
Oscarwinnaar Beste Acteur
Joker
draait om de iconische aartsvijand van Gotham City en is een origineel op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek is vertoond. De rauwe karakterstudie over Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap.

Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

Let op: personen onder de 16 jaar worden niet toegelaten. Ook niet onder begeleiding van een volwassene of na toestemming van een ouder/verzorger.

Kaarten
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Tickets bestellen

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 9,50 | HEVO leden: € 8,50 | inclusief welkomstdrankje
Speelduur 124 minuten
Pauze ja
Cast Joaquin Phoenix, Robert De Niro e.a.
Regisseur Todd Phillips
Taal Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Mogelijk schadelijk tot 16 jaar
Geweld Geweld
Grof taalgebruik Grof taalgebruik
Bestellen