Jeugd
zondag 22 december, 15:30 uur

Tante Sjaan strandt in de sneeuw!

Zondag 22 december is de kerstvoorstelling Tante Sjaan strandt in de sneeuw in PERRON-3 te zien. Een familievoorstelling in warme kerstsferen, waarbij CLUB-3 boegbeeld Tante Sjaan, een komische en ietwat onhandige dame bij wie soms van alles in de soep lijkt te draaien, weer een heel avontuur beleeft. Kinderen t/m 8 jaar zijn uitgenodigd om in hun mooiste kerstkleren samen met papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s te komen kijken. Kom gezellig in de kerstsferen met Tante Sjaan!

Over de voorstelling
In het hele land is er dichte mist, zijn er harde windstoten en daar bovenop ook nog eens flinke sneeuwstormen. Door ijzel zijn alle wegen onbegaanbaar. “Sluit ramen, deuren en blijf lekker binnen!”  Dit is het advies van het KNMI. Het is kerstavond en Tante Sjaan is op weg naar het kerstfeest van de eeuw! Zal ze op haar bestemming arriveren? Ze is ingesneeuwd en zoekt zo snel mogelijk onderdak. Wat blijkt, ze is niet de enige...

Kleur en win actie
Doe mee met de kleurplaatactie en maak kans op 2 vrijkaarten voor de kerstvoorstelling.
Download hier de kleurplaat

Ook te zien op
zondag 22 december | 13.00 uur

Meer info:
www.perron-3.nl/sjaan

Stoelverhogers zijn beschikbaar in de zaal

Tante Sjaan en CLUB-3
Tante Sjaan is de regeltante van CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3. Ze is een komische en ietwat onhandige dame bij wie soms van alles in de soep lijkt te draaien. Hierdoor beleeft ze steeds weer knotsgekke, vrolijke en spannende avonturen. 

Voorstellingen
Samen met Acteerstudio P-ACT organiseert PERRON-3 onder de noemer CLUB-3 diverse familievoorstellingen per jaar met boegbeeld Tante Sjaan in de hoofdrol. Hiermee bieden zij op een laagdrempelige manier kindertheater aan voor inwoners van Rosmalen e.o.. Zo organiseerde Sjaan bijvoorbeeld tijdens Halloween een ware Spokenbruiloft en konden kinderen met Sinterklaas ontbijten.

Volg ons op Facebook
Like de Facebookpagina van CLUB-3 en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Illustratie: Didi Xie

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 10,00 Normaal | € 8,50 kind t/m 12 jaar
Speelduur circa 50 minuten
Pauze nee
Regisseur Petra Kagchelland