Jeugd
zondag 13 oktober, 13:30 uur

Kinderboekenweekfestival: o.a. De GVR (6+) en Lot Lohr (4+)

Kinderboekenweekfestival: o.a. De GVR (6+) en Lot Lohr (4+)

Voor de tweede keer organiseert PERRON-3 in samenwerking met Babel en Bruna het Kinderboekenweekfestival. Een hele middag vol leuke activiteiten en voorstellingen!

Randprogramma
Diverse locaties | 13.30 - 17.00 uur
Er zijn diverse activiteiten op verschillende locaties. Workshops, knutselactiviteiten en nog veel meer. Voor sommige activiteiten is de beschikbaarheid beperkt. Hiervoor zullen vouchers worden uitgereikt. Binnenkort lees je meer informatie over de verschillende activiteiten. 

Voorstelling GVR (6+)
Theaterzaal | 15.45 - 16.45 uur
Ila van der Pouw speelt Roald Dahl's meesterwerk De Grote Vriendelijke Reus (GVR). We maken mee hoe de GVR de kleine Sofie door het raam uit het weeshuis haalt en meeneemt naar zijn magische grot. Daar wachten duizenden dromen in glazen potjes tot ze tijdens zijn nachtelijke reizen kinderslaapkamers ingeblazen worden. Sofie overwint haar angst voor de reus en stapt de wereld van de GVR in. Een wonderlijke wereld van snoskommers, frotskottel en flitspoppers. En magische reizen naar dromenland waar de GVR pronksjuwelen en trollenknoppers vangt: dromen waar je niet wakker uit wilt worden of juist zo snel mogelijk.
Koop hier je ticket voor GVR

Voorstelling Lot Lohr (4+)
Kleine Zaal | 15.45-16.30 uur
Lot Lohr speelt al sinds heugenis in Sesamstraat. Al een paar jaar maakt ze met succes voorstellingen voor scholen, bibliotheken en kleine theaters. In de Kinderboekenweek gaan we op reis door verhalenland! We kunnen met de trein, de auto, de fiets, step een vliegtuig of zelfs met een raket. O, we kunnen ook doen alsof we Klein Duimpje zijn en dan gaan we op stap met onze Zeven Mijlslaarzen! Of een Heks en dan reizen we met ….. een bezem! Kom luisteren, dan maken we er een leuke uitstap van.
Koop hier je ticket voor Lot Lohr

Arrangement: buffet na afloop
Grand Café | 17.00 - 18.00 uur
Sluit je bezoek aan het Kinderboekenweekfestival in stijl af met het heerlijke buffet in het thema reizen. Het buffet kost € 7,50 per persoon. De beschikbaarheid is beperkt, dus wacht niet te lang met het kopen van je ticket!
Koop hier je ticket voor het buffet

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Je koopt een toegangskaart voor één van de twee voorstellingen en hebt vervolgens gedurende de gehele middag gratis toegang tot alle activiteiten en workshops.

Bestel kaarten via bovenstaande links, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal diverse locaties
Prijs € 10,00 voorstelling en randprogramma | € 7,50 buffet
Speelduur tot circa 17.00 uur