Jeugd
zondag 7 oktober, 13:00 uur

Kinderboekenweekfestival Rosmalen - Tosca Menten en Charlotte Dematons

Kinderboekenweekfestival Rosmalen - Tosca Menten en Charlotte Dematons

BiEB Rosmalen, Bruna en PERRON-3 presenteren: Het Kinderboekenweekfestival Rosmalen! Een middag met voorstellingen en veel activiteiten in het thema vriendschap.

Tosca Menten
Niemand minder dan Tosca Menten (auteur van Dummie de Mummie) speelt haar gloednieuwe voorstelling 'Yah Maashi Mon!' Ze viert hiermee ook Dummies tiende boek. Dummie reist naar het Caribische eiland Jamaica. Laat je verrassen, luister en zing vooral mee!  Deze voorstelling vindt plaats in de theaterzaal (begane grond).
Aanvang: 13.30 en 15.00 uur
Speelduur: circa 1 uur

Charlotte Dematons
Voor de jongere kinderen komt de veelvuldig bekroonde illustratrice Charlotte Dematons. Er zal een sprookjes poppenkast voorstelling gespeeld worden. Deze voorstelling is te zien in de Kleine Zaal (1e etage oudbouw).
Aanvang: 13.30 en 15.00 uur
Speelduur: circa 50 minuten

Randprogramma
Koop je een kaartje voor een voorstelling van Tosca of Charlotte? Dan heb je meteen gratis toegang tot het gehele randprogramma vanaf 13.00 uur. Er zijn veel leuke workshops, zoals het Kleurfeest, muziek, dans, voorlezen of lekker creatief bezig zijn. Wil je een geweldig leuk kinderboek kopen? Boekhandel Bruna is aanwezig met een boekenstand. De activiteiten van het randprogramma zijn gratis en op basis van inloop. De middag is rond 17.00 uur afgelopen.


Het Kinderboekenweekfestival Rosmalen is een co-productie van BiEB Rosmalen, Boekhandel Bruna Rosmalen en PERRON-3

Leeftijdsindicatie
Voorstelling Tosca Menten: 7+
Voorstelling Charlotte Dematons: 4+


Kaarten
Tosca Menten om 13.30 uur  

Tosca Menten om 15.00 uur  


Charlotte Dematons om 13.30 uur  
Charlotte Dematons om 15.00 uur  

(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten via de links hierboven in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Theaterzaal, Kleine Zaal en foyer
Prijs € 10,00
Pauze nee