Theater
donderdag 11 oktober, 20:30 uur

Mariska van Kolck, Joke de Kruijf e.a. - Liften

Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo trakteren het publiek op een heerlijke, muzikale komedie.

De drie komen vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Ze zijn onbekenden van elkaar, maar dat gaat snel veranderen. Wachtend op hun ‘redding’ vertellen zij elkaar smeuïge roddels en hilarische anekdotes. Scherpe onderwerpen worden besproken, gevolgd door heftige confrontaties en oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw.

Foto: Marloes Kemps

Samenwerking Theater aan de Parade
Voor het derde theaterseizoen op rij heten we de bezoekers van Theater aan de Parade van harte welkom in PERRON-3. De prettige samenwerking wordt voortgezet met vele voorstellingen in de genres cabaret, theater, muziek en jeugd. Deze programmering is een verrijking van het culturele aanbod in PERRON-3. Een mooie mix van amateur- en professionele podiumkunsten, voor alle leeftijden met lokale, nationale en internationale gasten en artiesten.

Kaarten
Bestel kaarten via Theater aan de Parade. Dit kan via de online ticketshop,  telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 22,50 | € 20,50 Vriendenpas/CJP