Cabaret
vrijdag 10 december, 20:30 uur

Marco Lopes - Wees blij

Bij deze voorstelling vragen we om een coronatoegangsbewijs

Dat gras van de buren, je weet wel, dat altijd groener is. Waarom is dat toch? Hoe langer je kijkt, hoe meer je gaat zien, écht zien. Want wat zijn dat voor dorre plekken en is dat nou een molshoop daar verderop? Maar ja, die tuinset hé, die ziet er goed uit! Wat als het beeld dat men van ons heeft niet klopt met de werkelijkheid?

In ‘Wees Blij’ neemt Marco niet alleen zijn eigen mankementen onder de loep, maar ook die van ons allemaal. Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis naar haat en hij is er blij om. We lachen soms als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij!

De pers over Marco:
Een grote bek maar een gouden hartje. - Theaterkrant
Goede binnenkomer! Zijn debuutshow heeft hem zeker op de kaart gezet. - 1e rang
Marco Lopes werd door de jury geprezen om zijn ontroerende zoektocht naar liefde en de perfecte plaatsing van zijn grappen over zinloosheid.
- NRC
Marco laat zien dat hij uitstekend in staat is een coherente voorstelling neer te zetten, die tegelijkertijd aanvoelt als spontaan. Hij maakt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmante uitstraling. Dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen. - Jury Leids Cabaret Festival

Over Marco
Marco Lopes is cabaretier, acteur en duizendpoot. Hij studeerde aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival.
Hij speelde in een voorstelling van het Zuidelijk Toneel. Daarnaast speelde hij onder andere op Theaterfestival Boulevard en het Utrecht International Comedy Festival.
Marco was te zien in verschillende commercials, waaronder: Bavaria en Ziggo. Ook speelde hij diverse gastrollen in onder andere Flikken Rotterdam, Moordvrouw en in de vijfdelige NPO-serie Kappen nou! tijdens de week tegen pesten. 

Meer informatie:
www.marcolopes.nl

Fotograaf: Anne van Zantwijk

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Coronamaatregelen
Om veilig te genieten van deze voorstelling gebruiken wij de CoronaCheck-app voor iedereen vanaf 13 jaar. Met de app kun je één van de volgende 3 opties aantonen:

  • Vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na je laatste vaccinatie).
  • Herstelbewijs.
  • Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak voor Testen voor Toegang).

Op deze manier mogen we de 1,5 meter regel loslaten en tweederde van de capaciteit van de zaal gebruiken. Vergeet bij je bezoek je legitimatiebewijs niet mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegeven van je coronatoegangsbewijs. Wij zien met de QR-code alleen je naam, je geboortedatum en een groen scherm. Wij kunnen niet zien of je gevaccineerd, getest of recent hersteld bent.

Alle info over de CoronaCheck-app lees je op deze pagina. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook via de website CoronaCheck.nl printen.
Kun je geen geldig coronatoegangsbewijs laten zien of wil je dat niet? Dan kun je deze voorstelling helaas niet bijwonen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 17,50 | inclusief drankje na afloop
Speelduur circa 90 minuten
Pauze nee
Regisseur Hanneke Braam
Bestellen

Tickets bestellen