Cabaret
zaterdag 9 maart, 20:30 uur

Matroesjka - BRAINWASH

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In BRAINWASH fileert Matroesjka (Lisa Loeb en Janneke Rinzema) de actualiteit en maakt korte metten met de krankzinnige tijd waarin we leven. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten Lisa en Janneke ieders brein op stelten. Hun prachtige stemmen zijn hypnotiserend en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden. Matroesjka is er klaar voor om in BRAINWASH uw hersenpan te kraken.

In 2014 won het cabaretduo de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Wat volgde waren gestoordgoederecensies voor hun debuutvoorstelling Eeuwig Vlees. “Een energiek, stampend debuut”, aldus NRC. Het Parool noemde hen “zonder overdrijving toptalenten”.

Foto: Curly and Straight

Samenwerking Theater aan de Parade
Voor het derde theaterseizoen op rij heten we de bezoekers van Theater aan de Parade van harte welkom in PERRON-3. De prettige samenwerking wordt voortgezet met vele voorstellingen in de genres cabaret, theater, muziek en jeugd. Deze programmering is een verrijking van het culturele aanbod in PERRON-3. Een mooie mix van amateur- en professionele podiumkunsten, voor alle leeftijden met lokale, nationale en internationale gasten en artiesten.

Kaarten
Bestel kaarten via Theater aan de Parade. Dit kan via de online ticketshop,  telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50 | € 17,50 Vriendenpas/CJP