Film
zondag 28 juni, 11:00 uur

FilmPLUS: Maudie

incl. iets lekkers 
HEVO organiseert i.s.m. PERRON-3 een reeks zondagfilms met een extraatje.

De teruggetrokken Everett Lewis (Ethan Hawke) huurt een fragiele vrouw met de naam Maudie (Sally Hawkins) om zijn huishoudster te zijn. Maudie heeft heldere ogen maar is ineengedoken en heeft verminkte handen; ze lijdt aan artritis. Ze verlangt om onafhankelijk te zijn, om ver weg te leven van haar beschermende familie en ze wenst ook, hartstochtelijk, creatief te zijn in de wereld van de schilderkunst. Onverwacht wordt Everett op haar verliefd. Maar Maudie is bang om gekwetst te worden.

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Mocht deze film niet doorgaan i.v.m. het coronavirus:
Wanneer de ontwikkelingen om nieuwe maatregelen vragen, dan zullen we dat tijdig kenbaar maken. Heb je kaarten gekocht en de film gaat toch niet door? Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Je kunt dus met een gerust hart blijven reserveren!

Details

Zaal Kleine Zaal
Prijs € 10,00 | HEVO leden: € 9,00
Speelduur 115 minuten
Pauze ja
Cast Ethan Hawke, Sally Hawkins en Kari Matchett
Regisseur Aisling Walsh
Taal Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Mogelijk schadelijk tot 12 jaar
Geweld Geweld
Discriminatie Discriminatie

Acties

HEVO Seniorenkorting op films
HEVO-leden krijgen op vertoon van hun pasje aan de theaterkassa korting op films (kinderfilms, filmbrunches en MOVIE SPECIALS uitgezonderd). Je betaalt € 7,00 per kaartje (reguliere films) of € 9,00 (FilmPLUS).
Let op: korting is alleen geldig aan de theaterkassa!


Spaar voor een gratis filmkaartje
NIEUW: met de PERRON-3 Filmstrippenkaart spaar je snel voor een gratis filmkaartje! Is je kaart vol? Dan kun je deze inleveren bij de kassa voor een gratis filmkaartje voor een reguliere donderdagavond film. Lees hier alles over deze actie.