Muziek
zaterdag 23 oktober, 20:30 uur

Mercy John (& band)

i.s.m. Theater aan de Parade

Hij schreef o.a. de hit Rollercoaster met Danny Vera. Zijn persoonlijke liedjes belanden recht in je hart. Een show om ademloos naar te luisteren.

Opgegroeid op het Brabantse platteland, maar met de stem en soul van een countrylegende. De nieuwe plaat van singer-songwriter John Verhoeven alias Mercy John is daar opnieuw het weergaloze bewijs van.

Met zijn nieuwste album Let it go easy zet Mercy John zichzelf stevig op de americana-kaart van de Lage Landen. Publiek én pers zijn laaiend enthousiast; zijn persoonlijke liedjes belanden recht in je hart. De teksten gaan over universele en herkenbare gevoelens zoals spijt, heimwee, liefde en angst. In deze show vertelt de Veghelaar het verhaal achter zijn muzikale zielenroerselen. Want hoe is het om op te groeien op het platteland? Hoe deal je met gekmakende heimwee en hoe zorg je voor een ernstig ziek kind? Zijn geheim: de alles overstijgende kracht van liefde en het heilige vuur dat muziek schrijven heet.

Ondersteund door zijn fantastische band presenteert Mercy John zijn beste werk en krijgt het publiek naast de zanger, muzikant en singer-songwriter ook de man áchter deze mooie liedjes te zien. Een voorstelling om ademloos naar te luisteren en na afloop ‘Merci, John’ over te zeggen.

Kaarten
Kaartverkoop via Theater aan de Parade. Klik op de bestelknop om kaarten te kopen.

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 18,00
Pauze nee
Bestellen