Cabaret
dinsdag 16 november, 20:30 uur

Nieuwe Namen

i.s.m. Theater aan de Parade

Theater aan de Parade geeft aanstormend cabarettalent een podium. Tijdens De Nieuwe Namen cabaretavond treden 5 cabaretiers op die op het punt staan om door te breken voor het grote publiek. Gegarandeerd lachen tot je buikpijn hebt.

Ontdek het nieuwe aanstormend cabarettalent van 2021. Vijf cabaretiers slaan de handen ineen en verzorgen samen een avondvullend programma met de grappigste verhalen. Ze komen allemaal aan bod en nemen allemaal hun moment om te shinen!

Remy Evers:
Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Guido Spek:
Want wat is het alternatief? Guido Spek zoekt tijdens zijn eerste cabaretprogramma naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen. Guido Spek deed nooit mee aan ‘Lingo’ en was niet te zien in ‘Flikken Maastricht’, ‘Soldaat van Oranje’ of ‘Verliefd op Cuba’. Wat hij wel allemaal gedaan heeft kunt u online opzoeken, maar of u alles moet geloven? #GNAWOIS.

Chris Verlaan:
Jury- én publieksprijs winnaar Cameretten, Chris Verlaan, debuteert met zijn muzikaal cabaretprogramma ‘Man in de Maak’. In ‘Man in de Maak’ vertelt Chris wat er niet klopt in onszelf, in de maatschappij en wat hij mist. Hij deelt liefdevolle klappen uit, cynisch en pessimistisch, maar tóch vrolijk makend.

Marco Lopes:
In ‘Wees Blij’ neemt Marco niet alleen zijn eigen mankementen onder de loep, maar ook die van ons allemaal. Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis naar haat en hij is er blij om. We lachen soms als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij!
Marco Lopes speelt op 10 december zijn avondvullende show in PERRON-3

Samir Fighil:
Samir wil thuis de perfecte vader en man zijn, op zijn werk de beste ambtenaar en ook nog eens het liefst iedereen te vriend houden. Dat gaat natuurlijk fout. Nu is hij niet alleen de kluts maar ook zijn schwung kwijt. Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele typetjes geeft hij een inkijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft en laat hij zich zonder er om heen te lullen van zijn kwetsbaarste kant zien.

Foto: Ruben Schipper, Jasper Suyk

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater aan de Parade

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50
Bestellen