Jeugd
zondag 27 september, 13:30 uur

Aires - Op Zoek Naar De Schat (4+) | laatste kaarten

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wilt….
Zal het Aires lukken alle opdrachten van de tovenaar uit te voeren, genoeg in zichzelf te geloven en de schat in zichzelf te vinden?

In deze sprookjesachtige kindervoorstelling staat het thema zelfvertrouwen centraal. Dit thema loopt dan ook als een rode draad door de gehele voorstelling heen. Aires is een jonge tovenaarsleerling die moeite heeft om de opdrachten van de oude tovenaar te vervullen. Maar opdracht na opdracht, groeit zijn zelfvertrouwen in zichzelf, en samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen.

Aires en de kinderen groeien als het ware mee door het sprookje, en door de hele voorstelling heen krijgen zij opdrachten die zij moeten vervullen, die gemaakt zijn om ze te laten realiseren dat de ware schat in hun zelf ligt. Niet in geld. Niet in diamanten of edelstenen. Maar in hunzelf. Als zij maar genoeg overtuigd zijn van zichzelf, dan hebben zij de échte schat in handen.

Richtlijnen i.v.m. corona
Fijn dat je weer naar PERRON-3 komt! Veiligheid voor onze bezoekers en personeel is voor ons erg belangrijk. We vragen je daarom om je aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Dit betekent:

  • Vooraf reserveren (bij voorkeur online).
  • Heb je koorts of verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius)? Dan verzoeken we je thuis te blijven.
  • Bij binnenkomst ontsmet je je handen bij de desinfecteerzuil.
  • In het Grand Café blijf je zoveel mogelijk aan een tafel zitten. Bestellen aan de bar mag, maar graag met 1 persoon per groep.
  • We zorgen in de theaterzaal voor voldoende afstand tussen de  stoelen van diverse bezoekers. 
  • We vragen je 1,5 meter afstand te bewaren ten opzichte van andere bezoekers en personeel, ook bij het in- en uitlopen van de zaal.


Stoelverhogers zijn beschikbaar in de zaal

CLUB-3
CLUB-3 is de kidsclub van PERRON-3. Ieder seizoen zijn er toffe activiteiten voor kinderen, zoals filmmiddagen, vakantiefilms incl. iets lekkers en de picknickfilms in de zomer. Ook zijn er theatervoorstellingen met boegbeeld Tante Sjaan. Samen met Acteerstudio P-ACT biedt PERRON-3 hiermee op een laagdrempelige manier kindertheater aan voor inwoners van Rosmalen e.o.. Je hebt geen abonnement of pasje nodig: je kiest zelf waar je aan deelneemt en betaalt steeds per activiteit. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Voor deze voorstelling is het alleen mogelijk om via een online formulier te reserveren. Klik op de Bestelknop of klik hier om naar het formulier te gaan.

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 12,50
Speelduur circa 50 minuten
Pauze nee
Leeftijdsindicatie 4 tot 9 jaar
Bestellen