Theater
donderdag 7 november, 19:30 uur

2-Stage - Our House

De cast van Stage-2 speelt de populaire musical Our House. Vol bekende liedjes van Madness (gezongen in het Engels) gespeeld door een live band! Our House is een verhaal dat draait om keuzes die de rest van je leven bepalen.

Je bent net 16 geworden en je doet iets wat niet mag. Wat kies je? Vlucht je weg, of onderga je je straf? In Our House wordt Joe Rossi voor zo’n keuze gezet en volgen we twee verhaallijnen: één waar hij het goede pad kiest en één waar hij het slechte pad kiest. Ondertussen probeert hij het meisje van zijn dromen, Sarah, te versieren. Maar de acties van Joe bepalen ook wat Sarah van hem denkt… Our House is een verhaal over vriendschap, vertrouwen, er voor elkaar zijn en het opbouwen van een toekomst.

Iedere puber is in feite een Joe Rossi: hij kiest met wat voor vrienden hij om gaat, hij doet misschien dingen die niet mogen. Maar welke keuze hij daarin maakt kan een groot deel van zijn verdere leven bepalen.

Ook te zien op:
vrijdag 8 november | 19.30 uur
zaterdag 9 november | 19.30 uur
zondag 10 november | 14.30 uur

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel vanaf 1 juli 8.00 uur kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 15,00
Speelduur circa 2 uur
Pauze ja