Film
donderdag 13 augustus, 20:15 uur

Parasite

incl. welkomstdrankje

Richtlijnen i.v.m. corona
Fijn dat je weer naar de film in PERRON-3 komt! Veiligheid voor onze bezoekers en personeel is voor ons erg belangrijk. We vragen je daarom om je aan de richlijnen van het RIVM te houden. Dit betekent:

  • Vooraf reserveren (bij voorkeur online).
  • Heb je verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius)? Dan verzoeken we je thuis te blijven.
  • Het maximum aantal bezoekers voor de theaterzaal is 30 personen.
  • Bij binnenkomst ontsmet je je handen bij de desinfecteerzuil.
  • In het Grand Café blijf je zoveel mogelijk aan een tafel zitten. Bestellen aan de bar mag, maar graag met 1 persoon per groep.
  • We zorgen in de theaterzaal voor voldoende afstand tussen bezoekers. Een medewerker zal je naar een plaats wijzen.
  • We vragen je 1,5 meter afstand te bewaren ten opzichte van andere bezoekers en personeel.

Over de film
De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

De film won onlangs maar liefst drie Oscars: Beste Regie, Beste Buitenlandse Film en Beste Film (voor het eerst in de geschiedenis won een niet-Engelstalige film de Oscar voor Beste Film).

Let op: personen onder de 16 jaar worden niet toegelaten. Ook niet onder begeleiding van een volwassene of na toestemming van een ouder/verzorger.

Kaarten
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 9,50 | HEVO leden € 8,50 | incl. welkomstdrankje
Speelduur 132 minuten
Pauze ja
Cast Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, e.a.
Regisseur Bong Joon Ho
Taal Koreaans gesproken, Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Mogelijk schadelijk tot 16 jaar
Geweld Geweld
Grof taalgebruik Grof taalgebruik
Bestellen

Tickets bestellen