Cabaret
zaterdag 26 januari, 20:30 uur

Patrick Nederkoorn - Ik betreur de ophef

Lid van het ‘Spijkers met Koppen’-team, columnist van ‘Met het oog op morgen’ en cabaretier, opgeleid aan de Bossche Koningstheateracademie. In zijn nieuwe, derde solovoorstelling vertelt hij over zijn verleden als gemeenteraadslid. Wat bezielde hem? Welke abjecte standpunten heeft hij verdedigd? Wat liep er zo grandioos mis? En met wie belandde hij in de bezemkast? En waarom hield hij er toch mee op? Een pijnlijk en daardoor bijzonder grappig inkijkje in de wereld van valse beloftes en oprechte leugens door, volgens NRC Handelsblad, “een gedreven, energieke verteller die laat zien dat hij een cabaretier is om rekening mee te gaan houden”. De Volkskrant: “Nederkoorn zet een vet uitroepteken achter de kwalificatie ‘groot talent’.”

Foto: Tom Cornelissen

Samenwerking Theater aan de Parade
Voor het derde theaterseizoen op rij heten we de bezoekers van Theater aan de Parade van harte welkom in PERRON-3. De prettige samenwerking wordt voortgezet met vele voorstellingen in de genres cabaret, theater, muziek en jeugd. Deze programmering is een verrijking van het culturele aanbod in PERRON-3. Een mooie mix van amateur- en professionele podiumkunsten, voor alle leeftijden met lokale, nationale en internationale gasten en artiesten.

Kaarten
Bestel kaarten via Theater aan de Parade. Dit kan via de online ticketshop,  telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50 | € 17,50 Vriendenpas/CJP