Dans
zaterdag 29 juni, 19:00 uur

VHD - Peter en de Wolf

VHD presenteert Peter en de Wolf (reprise), nieuwe moderne choreo's en een spetterend nieuw musicaloptreden met live zang en spel.

Na twee succesvolle uitverkochte voorstellingen van januari jl. slaan PERRON-3 en de Vooropleiding Hedendaagse Dans (VHD) opnieuw de handen ineen om Peter en de Wolf nog een keer te presenteren voor wie het gemist heeft, aangevuld met nieuwe moderne choreo's en een korte musicalproductie. De dansers en zangers zitten op de VHD uit 's-Hertogenbosch en zijn tussen de 8 en 18 jaar oud.

VHD biedt leerlingen met ambitie en bovengemiddeld talent de mogelijkheid om dichtbij huis te werken met gelijkgestemde en enthousiaste jonge dansers en zangers. VHD biedt lessen op hoog niveau van professionals. Interesse? Nieuwe leerlingen zijn altijd welkom voor informatie of een kennismaking. Tijdens een auditie bepalen we of je toegelaten wordt op de VHD.

Meer informatie:
www.hedendaagsedans.nl

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten tot 1 mei met Earlybird korting (€ 12,50 i.p.v. € 15,00) in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).
 

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 12,50 Earlybird | € 15,00 Normaal
Speelduur circa 70 minuten
Pauze nee

Acties

Earlybird tot 1 mei: € 12,50