Jeugd
woensdag 17 juli, 13:00 uur

CLUB-3 Picknickfilm: Hoe Tem Je Een Draak 3 (6+)

CLUB-3 organiseert in juli en augustus drie gezellige picknickfilms: een leuke kinderfilm in combinatie met een smakelijke picknick in de tuin van PERRON-3. 

Derde deel van de avonturen van de jonge Viking Hikkie en de Helleveeg-draak Tandloos. Ze ontdekken hun lotsbestemming Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk, ontdekt dat er meer Helleveeg-draken zijn en dat zij bedreigd worden. Hikkie met met Astrid aan zijn zijde binden de strijd aan met de gevaarlijkste vijand die zij ooit zijn tegengekomen.

Picknick
Op de dag van de picknickfilm staat vanaf 13.00 uur een tas gevuld met overheerlijke lekkernijen en dranken klaar. Neem zelf een groot picknickkleed mee en zoek een fijn plekje in de tuin van PERRON-3 aan de achterzijde. Bij druilerig weer picknicken we gezellig binnen.

Aanvang
13.00 uur (picknick)
14.00 uur (film)

Stoelverhogers zijn beschikbaar in de zaal

CLUB-3
CLUB-3 is de kidsclub van PERRON-3. Ieder seizoen zijn er toffe activiteiten voor kinderen, zoals filmmiddagen, vakantiefilms incl. iets lekkers en de picknickfilms in de zomer. Ook zijn er theatervoorstellingen met boegbeeld Tante Sjaan. Samen met Acteerstudio P-ACT biedt PERRON-3 hiermee op een laagdrempelige manier kindertheater aan voor inwoners van Rosmalen e.o.. Je hebt geen abonnement of pasje nodig: je kiest zelf waar je aan deelneemt en betaalt steeds per activiteit. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).​

Details

Zaal Kleine Zaal
Prijs € 13,50
Speelduur 104 minuten
Pauze ja
Cast Stemmen van Patrick Martens en Terence Schreurs
Regisseur Dean Deblois
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
Geweld Geweld