Jeugd
woensdag 17 oktober, 14:30 uur

CLUB-3 Vakantiefilm: Rikkie de Ooievaar (6+)

incl. iets lekkers
Gezellig in de vakantie naar de film! Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is maar een machtige mus...

Ook te zien in de herfstvakantie:
donderdag 18 okt De IJslandbende (AL)
vrijdag 19 okt Pieter Konijn (6+)

Stoelverhogers zijn beschikbaar in de zaal

CLUB-3
CLUB-3 is de kidsclub van PERRON-3. Ieder seizoen zijn er toffe activiteiten voor kinderen, zoals filmmiddagen, vakantiefilms incl. iets lekkers en de picknickfilms in de zomer. Ook zijn er theatervoorstellingen met boegbeeld Tante Sjaan. Samen met Acteerstudio P-ACT biedt PERRON-3 hiermee op een laagdrempelige manier kindertheater aan voor inwoners van Rosmalen e.o.. Je hebt geen abonnement of pasje nodig: je kiest zelf waar je aan deelneemt en betaalt steeds per activiteit. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Kleine Zaal
Prijs € 6,00
Speelduur 85 minuten
Pauze ja
Cast Stemmen van o.a. Georgina Verbaan, Patrick Martens en Matheu Hinzen
Regisseur Toby Genkel en Reza Memari
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
Angst Angst