Muziek
vrijdag 5 november

Smells Like Nirvana

Smells Like Nirvana

Smells Like Nirvana is precies wat je verwacht. Het is een directe weg terug naar 1993. Een ‘trip down memory lane’ naar 18 november 1993 in New York, om precies te zijn. Het was deze legendarische concertreeks die Nirvana zelf de onsterfelijke status gaf. Dik verdiend overigens, de unieke mix tussen die duistere rauwheid en de akoestische diepgang gaven het concert een beleving die maar moeilijk is te evenaren.

Maar Smells Like Nirvana doet het! Verwacht dus veel meer dan alleen muziek, verwacht een meeslepend verhaal! Een rauw, tragisch verhaal over een jong bandje uit Aberdeen, Amerika dat uitgroeit tot de icoon die het nu is. Over de razendsnelle opkomst, de legendarische optredens, tot het verschrikkelijk einde. Sluit je ogen en laat je meenemen, terug in de tijd, naar deze muzikale passie.

Smells Like Nirvana bestaat uit een cellist, accordeonist, twee gitaristen, een bassist en een percussionist. Samen vertalen zij de diepduistere klanken en leggen deze als een warme deken over je heen.

Vocals/Guitar: Jeroen Bruers
Bass: Bas van Os
Percussie: Roland Baak
Guitar: Dennis Cruyssen

Kaarten
Zodra de theaters weer open gaan, zullen we de kaartverkoop starten. Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op FacebookTwitter en Instagram.

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50 | inclusief drankje