Cabaret
vrijdag 22 maart, 20:30 uur

Steven Brunswijk - Van Slaaf tot Meester (uitverkocht)

Hij was de Braboneger, maar die bestaat niet meer. Steven Brunswijk is de naam. Over de slavernij gaat hij het deze keer hebben. Als je daarover begint, ontstaat er altijd een krampachtige sfeer. Maar het is ruim 150 jaar geleden. Dat maakt het niet minder erg, maar je moet er inmiddels wel grappen over kunnen maken. Toch? Of dat zo is, daar gaat hij tijdens zijn voorstelling met zijn publiek achterkomen.

Foto: Jimmy James

Samenwerking Theater aan de Parade
Voor het derde theaterseizoen op rij heten we de bezoekers van Theater aan de Parade van harte welkom in PERRON-3. De prettige samenwerking wordt voortgezet met vele voorstellingen in de genres cabaret, theater, muziek en jeugd. Deze programmering is een verrijking van het culturele aanbod in PERRON-3. Een mooie mix van amateur- en professionele podiumkunsten, voor alle leeftijden met lokale, nationale en internationale gasten en artiesten.

Kaarten
Bestel kaarten via Theater aan de Parade. Dit kan via de online ticketshop,  telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50 | € 17,50 Vriendenpas/CJP