Film
donderdag 22 oktober, 19:30 uur

Teenbeat (i.s.m. Heemkundekring Rosmalen)

Met Teenbeat gaan we 2 ½ uur lang terug naar de tweede helft van de jaren 60. De tijd van brommers, dancings, ‘moeilijke ouders’ en opstandige jeugd.

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband The Supertones gaat hij zich steeds meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

De filmbeelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs, gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt, zo'n 400 mensen hebben er aan meegewerkt. Na 31 vertoningen binnen 5 maanden kwamen er al meer dan 5000 bezoekers naar deze film kijken.

Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp. 

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten vanaf 16 maart 9.00 uur in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 5,00
Speelduur 2,5 uur (excl. pauze)
Pauze ja
Regisseur Antoon Kerkhof
Taal Nederlands gesproken
Bestellen

Tickets bestellen