Literair
woensdag 27 maart, 20:00 uur

Theatercollege F*ck die onzekerheid - Vreneli Stadelmaier (laatste kaarten)

Onzekerheid is de grootste barrière die vrouwen tegenkomen bij het realiseren van hun dromen. Je bent goed bezig, je weet dat je het kunt en tòch ben je bang om door de mand te vallen. Toch ben je bang dat anderen (en jezelf) er achter komen dat je niet goed genoeg bent. Terwijl je ook wel weet dat dat onzin is (en toch ook weer niet….) Daar gaat dit humoristische theatercollege van Vréneli Stadelmaier over. Het gaat over die onzekerheid die kan leiden tot enorm perfectionisme of vluchtgedrag. Dat vrouwen er meer last van hebben dan mannen, en hoe dat dan komt, en over hoe dat in ons brein werkt. Met veel vaart, muziek, video en een zee van herkenbaarheid gaat Vréneli de interactie aan met het publiek. Entertaining en leerzaam, met concrete tips om het vanaf morgen anders te doen!

Boekhandel de Omslag nodigt Vréneli Stadelmaier uit voor een eigentijdse theateravond! Op een wel heel bijzondere manier wordt aangesloten bij het thema van de Boekenweek 2019: De Moeder De Vrouw. Waar de Omslag normaal gesproken lezingen houdt in de winkel aan de Driesprong, organiseert ze nu, voor heel veel vrouwen, een theatercollege in de theaterzaal van PERRON-3. Een niet te missen ervaring voor alle ambitieuze vrouwen, moeders, dochters en vriendinnen uit Rosmalen en omstreken!

Over Vréneli Stadelmaier
Vréneli Stadelmaier is auteur van de bestseller F*ck die onzekerheid, en Yes She’s Smart, performer en loopbaancoach voor vrouwen. In 2015 won ze de regeringsprijs voor vrouwenemancipatie, de Joke Smit-prijs. Vréneli is veel in de publiciteit (vorige maand nog in de LINDA., deze maand in Psychologie Magazine) en is vaste co-host bij het programma Spraakmakers op Radio 1.

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 15,00
Speelduur circa 90 minuten
Pauze nee