Theater
donderdag 25 oktober, 20:00 uur

De Bossche Komeedie - De Torteldûfkes

extra voorstelling
Tessa Mulders en Sander Blom hebben elkaar 3 maanden geleden leren kennen in het Brabants Museum. Smoorverliefd als ze zijn hebben ze, om hun levens een nieuwe start te geven, een oud restaurantje gekocht ergens in de Bossche binnenstad. Maar al snel blijkt dat het paar totaal geen talent heeft voor de horeca en dan maken lieve woordjes al gauw plaats voor irritaties. Daarnaast zijn het vreemde personeel, ongenode gasten en het verzwegen verleden, de grote spelbrekers in de romantische plannen van de twee geliefden. Maar met elkaar zorgen zij er wel voor dat in het restaurant vooral de onvervalste Bossche humor en de hilarische situaties op het menu staan en dat de lach de grootste smaakmaker is.

De Torteldûfkes is alweer het zevende blijspel van de Bossche Komeedie. Een gezelschap dat van meet af aan, met hun speciaal voor Den Bosch geschreven stukken, alleen maar successen en uitverkochte zalen heeft gekend.

Met o.a. Nancy Gerrits, Bas van Noort, Joyce Hulshoff, Erik Kroon, Ingrid den Teuling, Richard Damen, Huipie Vugts, Sjaak Verwijmeren, Chantal Falck en Anita van Hoorn. 
Script en regie: Ruud van de Laar

Ook te zien op:
vrijdag 19 oktober, 20.00 uur
zaterdag 20 oktober, 20.00 uur
zondag 21 oktober, 20.00 uur
zaterdag 27 oktober, 20.00 uur
zondag 28 oktober, 14.00 uur

Meer informatie:
www.debosschekomeedie.nl

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50
Speelduur circa 2 uur
Pauze ja
Regisseur Ruud van de Laar