Jeugd
woensdag 15 mei, 15:00 uur

Blauw Gras - Wie Walvis (6+)

Een familie die blauw gras maakt, woont samen met elkaar op een boerderij. Elke dag speelt opa op zijn banjo en zingt de familie over het leven en hun dromen. Maar veel gebeurt er niet op het platteland. Totdat ze op een dag opgeschrikt worden door de komst van een vreemd huisje op het erf. Het ruikt er ineens naar onbekend eten en er klinkt muziek. En die muziek lijkt in niks op de bluegrass die zij altijd met elkaar spelen. Wat zich ontspint is een spel van de familie tegenover het huis en zijn bewoner. Wie woont daar? Wat moet dat? Ga weg! De vreemdeling moet weten dat hij niet welkom is met zijn gekke geluiden en gewoontes en er wordt alles aan gedaan om hem het leven op deze plek onmogelijk te maken.

Een vrolijke voorstelling boordevol bluegrass muziek, over de angst voor het vreemde en de nieuwsgierigheid naar het onbekende.

Foto: Hester den Boer

Samenwerking Theater aan de Parade
Voor het derde theaterseizoen op rij heten we de bezoekers van Theater aan de Parade van harte welkom in PERRON-3. De prettige samenwerking wordt voortgezet met vele voorstellingen in de genres cabaret, theater, muziek en jeugd. Deze programmering is een verrijking van het culturele aanbod in PERRON-3. Een mooie mix van amateur- en professionele podiumkunsten, voor alle leeftijden met lokale, nationale en internationale gasten en artiesten.

Kaarten
Bestel kaarten via Theater aan de Parade. Dit kan via de online ticketshop,  telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 9,50 | € 8,00 t/m 12 jaar