Cabaret
zaterdag 12 januari, 20:30 uur

William Boeva - Reset

Hij is 1m37 lang. Nou ja, aan zijn kleine linkerzijde. Rechts 1m42. Sinds zijn debuutvoorstelling Megalomaan noemt men de 29-jarige Antwerpenaar de grappigste dwerg der Lage Landen. Ook Nederland heeft hem inmiddels ontdekt. Hij schoof aan bij ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Spijkers met Koppen’. Hij speelt zijn tweede solo. Na het resetten is hij opnieuw opgestart. Nog sneller, nog scherper en nog verrassender. Want er valt nog zoveel te vertellen.

“De combinatie van zelfspot en openhartigheid maakt deze jonge comedian bijzonder” – NRC  

“Dat hij geen one-trick pony is, wisten we al van zijn eerste show. Ja, William Boeva speelt zijn gestalte en gebreken onbeschaamd uit, maar hij houdt ons tegelijk een spiegel voor.” – De Standaard (België) ****

Foto: Studio Edelweiss

Samenwerking Theater aan de Parade
Voor het derde theaterseizoen op rij heten we de bezoekers van Theater aan de Parade van harte welkom in PERRON-3. De prettige samenwerking wordt voortgezet met vele voorstellingen in de genres cabaret, theater, muziek en jeugd. Deze programmering is een verrijking van het culturele aanbod in PERRON-3. Een mooie mix van amateur- en professionele podiumkunsten, voor alle leeftijden met lokale, nationale en internationale gasten en artiesten.

Kaarten
Bestel kaarten via Theater aan de Parade. Dit kan via de online ticketshop,  telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 19,50 | € 17,50 Vriendenpas