Jeugd
zaterdag 20 november, 15:00 uur

Zet Je Schoen Concert (4+)

i.s.m. Theater aan de Parade
Bij deze voorstelling vragen we om een coronatoegangsbewijs

Het Zet je schoen concert is een heus sinter-popconcert voor iedereen die haar of zijn schoen mag gaan zetten!

De Grote Haay brengt een 50 minuten durend concert op de planken dat bol staat van oude, bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’ en ‘In een groen knollenland’. Deze klassiekers worden afgewisseld met nieuwe liedjes van Mark Haayema als ‘Strontvlieg’, ‘Dromen’ en liedjes die hij schreef voor o.a. Kinderen voor Kinderen en de orkestvoorstelling van Pluk en Kikker. Tussendoor worden er korte verhalen en gedichten voorgelezen. Het concert om bij te zijn!

Band
De band bestaat afwisselend uit de gebroeders Jan en Keez Groenteman (Paul de Leeuw, Het Klokhuis, Alex Klaasen) en/of Diederick Ensink (Jeans, Purper en diverse musicals). De zangers zijn afwisselend Mark Haayema (Boterhamshow, Sesamstraat), Abke Bruins (Je Anne, Herman van Veen) en Dennis de Groot (Mamma Mia, Woezel & Pip).

De Grote Haay
De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema & Dennis de Groot.
Mark schrijft kinderboeken (Johannes de Parkiet – kerntitel KBW 2018), jeugdtheater (Meneertje Meer – Zilveren Krekel 2018, In de kelder staat een huis – Zilveren Krekel 2019) en televisie (Pipo de Clown, Woezel & Pip). Als acteur, poppenspeler en regisseur werkte hij voor TG Gnaffel, ROtheater, De BoterhamShow, Sesamstraat, Efteling en Herman van Veen.

Foto: Barbara Trienen

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater aan de Parade

Coronamaatregelen
Om veilig te genieten van deze voorstelling gebruiken wij de CoronaCheck-app voor iedereen vanaf 13 jaar. Met de app kun je één van de volgende 3 opties aantonen:

  • Vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na je laatste vaccinatie).
  • Herstelbewijs.
  • Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak voor Testen voor Toegang).

Op deze manier mogen we de 1,5 meter regel loslaten en tweederde van de capaciteit van de zaal gebruiken. Vergeet bij je bezoek je legitimatiebewijs niet mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegeven van je coronatoegangsbewijs. Wij zien met de QR-code alleen je naam, je geboortedatum en een groen scherm. Wij kunnen niet zien of je gevaccineerd, getest of recent hersteld bent.

Alle info over de CoronaCheck-app lees je op deze pagina. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook via de website CoronaCheck.nl printen.
Kun je geen geldig coronatoegangsbewijs laten zien of wil je dat niet? Dan kun je deze voorstelling helaas niet bijwonen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 12,50
Speelduur circa 50 minuten
Pauze nee
Bestellen