Music Academy GLOW


Houd jij van zingen en van acteren? Ben jij een echt ‘theaterdier’? Word jij dé nieuwe musicalster van Nederland? Dan is theatergroep GLOW zeker weten wat voor jou!

Music Academy GLOW handelt vanuit de liefde voor theater. Aan de hand van bekende en minder bekend songs wordt gewerkt aan techniek, samenklank en performance. De leerlingen leren niet alleen zingen, maar leren zich ook op een goede manier te presenteren.

De verschillende theatergroepen zijn ingedeeld op leeftijd en/of niveau. De kindertheatergroep van 6 t/m 12 jaar, de jeugdtheatergroep van 12 tot 21 jaar en de 21+ theatergroep vanaf 21 jaar. Ook jong talent is bij Music Academy GLOW van harte welkom. De kleutertheatergroep helpt jonge kinderen (vanaf 4 jaar) hun zang-/danstalent spelenderwijs te ontwikkelen.

Er wordt praktijkgericht les gegeven. Elk jaar zetten we een grote theaterproductie op de planken, spelrepetities hiervoor staan onder leiding van onze regisseur. De leerlingen werken dus altijd samen met de docenten ergens naartoe.

Music Academy GLOW is ook dé plek voor zangtalent met een verstandelijke beperking. De bijzondere theatergroep geeft kinderen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid hun zangtalent verder te ontwikkelen.

Contactgegevens:
Ga naar de website