Hoe bestel ik kaarten?

Voorstellingen via Theater aan de Parade

Klik voor meer informatie over kaartverkoop via Theater aan de Parade 

Voorstellingen via PERRON-3

1) Online reserveren

Zelf je zitplaatsen kiezen is heel eenvoudig! In onze agenda zie je een overzicht van onze voorstellingen. Selecteer de voorstelling van je keuze en klik op Bestel. Vervolgens kun je kiezen voor Plaatsen kiezen op plattegrond of  Automatisch plaatsen toewijzen op basis van de best beschikbare plaatsen. Vul je gegevens in (je hebt geen wachtwoord nodig) en ga naar het afrekenscherm.
Selecteer in het afrekenscherm voor iDEAL je bank. Klik op Volgende om naar de betaalsite van je bank te gaan. Na je betaling krijg je je toegangsbewijs als E-ticket per e-mail toegestuurd. Je kunt je toegangsbewijs dus direct uitprinten. Tickets op een telefoonscherm worden ook geaccepteerd.
Let op: voor het uitprinten van de E-tickets heb je het programma Adobe Reader nodig. Hiermee kun je PDF bestanden openen. Dit programma is hier gratis te downloaden.

Wat te doen als iets misgaat bij het online bestellen?

Op het moment dat in de bestelprocedure iets mis gaat (bijv. de betaling mislukt, de website wordt afgesloten of de pc loopt vast) dan worden de stoelen die je geselecteerd had, nog een paar minuten in het systeem vastgehouden. Na circa 10 minuten geeft het systeem de stoelen vanzelf weer vrij en kun je het opnieuw proberen.

Sluiting online verkoop

De online verkoop sluit op de dag van de voorstelling enkele minuten voor aanvang. Vanaf dat moment kun je nog wel kaarten aan de theaterkassa kopen. Bij sommige activiteiten (bijv. de filmbrunch) sluit de kaartverkoop eerder. In dat geval staat de sluitingsdatum vermeld op de website.

2) Kaarten aan de kassa kopen

Aan de theaterkassa kun je direct kaarten kopen. Je kunt de kaarten contant of per PIN betalen. We rekenen géén reserveringskosten voor kassaverkoop.
De theaterkassa is gevestigd in de hal van PERRON-3, Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen.
De openingstijden van de Theaterkassa zijn:
maandag t/m vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
zaterdag: 12.00 – 15.00 uur
en op zaterdagavond of zondag vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling

3) Telefonisch reserveren via 073-850 7550

Bestel je kaarten telefonisch via de Theaterkassa van PERRON-3. Hiervoor rekenen we € 2,00 reserveringskosten per bestelling (ongeacht het aantal kaartjes). We vragen je de kaarten binnen 3 dagen af te halen en betalen aan de theaterkassa.
Let op: niet tijdig afgehaalde kaarten worden doorverkocht!