Wachtlijsten

Bij populaire voorstellingen hanteren we wachtlijsten. Via de theaterkassa kun je aangeven als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden. Dit kan aan de balie, telefonisch (073-850 7550) of per mail.
Vermeld daarbij je volledige naam, adres, telefoonnummer, mailadres, de voorstellingsdatum en -tijd en het aantal gewenste kaarten.

Wanneer er kaarten terugkomen voor de uitverkochte voorstelling, dan boeken wij deze vanuit de wachtlijst op volgorde van aanmelding in (afhankelijk van het gewenste aantal plaatsen en het aantal plaatsen dat er beschikbaar zijn). Je ontvangt op dat moment bericht dat de kaarten voor u gereserveerd zijn, incl. betalingsverzoek.

De kaarten die na afhandeling van de wachtlijst over blijven, worden vrijgegeven in het systeem en kunnen via onze ticketshop gekocht worden.
Dit wordt doorgaans via onze Twitter en Facebook pagina en/of onze nieuwsbrief bekend gemaakt. Zorg dus dat je ons op deze media volgt!

Enkele losse stoelen

Voor sommige uitverkochte voorstellingen zijn er enkele losse stoelen (niet naast elkaar) beschikbaar. Deze kunnen via de theaterkassa gereserveerd worden. Dat kan aan de balie of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Extra voorstelling

In sommige gevallen blijkt het animo zo groot dat we een voorstelling bijboeken. Je kunt je dus ook aanmelden voor de wachtlijst plaatsen voor een nieuwe datum. Bij voldoende animo bekijken we of er een extra voorstelling kan worden gepland.