Muziek op Schoot


Judith Geevers van Muzikindjes is bevoegd Muziek op Schoot®-docent en verzorgt cursussen Muziek op Schoot® voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar.

Samen met je (klein)kind muziek maken, liedjes zingen, spelen met instrumenten en andere materialen, luisteren naar muziek en bewegen op muziek. Baby’s, dreumessen en peuters zijn er gek op!

Er worden bekende liedjes uit de Nederlandse cultuur gezongen en zo dus overgedragen en daarnaast worden de ouders/verzorgers gestimuleerd om ook naast de lessen vaker thuis met muziek bezig te zijn, juist door de focus te leggen op alledaagse dingen en hier liedjes bij te zingen. De ouders/verzorgers krijgen per kind een boekje mee naar huis en kunnen de liedjes uit de lessen hierin verzamelen.

Met muziek als bindmiddel worden spelenderwijs verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd, waaronder de muzikale, sociale, emotionele, motorische en taal/spraakontwikkeling.

Een Muziek op Schoot®-cursus biedt wekelijkse quality-time tussen kind en ouder/verzorger. Dit versterkt de band. De cursus wordt op verschillende ochtenden gegeven. Actuele informatie hierover kunt u vinden op de website van Muzikindjes.

Contact

Wilt u meer weten over de cursussen Muziek op Schoot® of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Muzikindjes.

Contactgegevens

Telefoon: 06 – 39 75 14 07
Stuur een e-mail
Ga naar de website
Volg ons op Facebook