Geniet weer van de beste films vanaf april

Donderdag 17 maart 2022

Na een lange afwezigheid keren de films terug op het programma van PERRON-3. Heerlijk naar de film in een sfeervolle rustige bioscoopzaal. Een gezellig avondje uit met vrienden of familie, dichtbij huis. De Kleine Zaal van PERRON-3 is voorzien van een groot scherm en comfortabele stoelen. Vanaf april start het filmprogramma. Er is voor ieder wat wils! Kinderfilms, filmbrunches, FilmPLUS en de donderdagavond films: er is weer genoeg te zien.

Filmbrunch en FilmPLUS op zondag

Een heerlijke start van de zondag: de maandelijkse ochtendfilm in PERRON-3. Ontroerende films zoals The Father, maar ook vermakelijke films zoals Luizenmoeder de Film. De ene maand staat om 11.00 uur een heerlijk gevarieerde brunch voor je klaar in het Grand Café als voorprogramma op een topfilm. En de andere maand is op zondag om 11.00 uur een FilmPLUS te zien, waarbij we zorgen voor iets lekkers. De ultieme zondagbesteding!

Donderdagavond filmavond

Iedere maand zijn er films op donderdagavond te zien. Blockbusters zoals No Time To Die (James Bond) maar ook arthouse films en films van eigen bodem zoals De Veroordeling staan op het programma.

MOVIE SPECIALS

Rond speciale momenten programmeert PERRON-3 een MOVIE SPECIAL. Dit zijn films in een bijzonder thema (bijv. Halloween) of met een extra arrangement (zoals een avond met een speciaalbiertje en hapje na afloop). In april is de film Teenbeat te zien: een Nederlandse film over de jaren 60 die we in samenwerking met Heemkundekring Rosmalen vertonen.

Films voor kinderen

Iedere maand kunnen de jongste filmliefhebbers op zondagmiddag naar de film in PERRON-3. Tijdens de schoolvakanties hoeven zij zich helemaal niet te vervelen: we draaien dan altijd extra veel kinderfilms op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag. En je krijgt er ook nog iets lekkers bij! Geniet met de hele familie van de leukste, grappigste en meest ontroerende kinderfilms, zoals Encanto en Clifford de Grote Rode Hond.

Bekijk onze filmagenda

Volwassenfilms
Kinderfilms