Blog #2 'Verhalen van de Vloer' | Lokale helden

Donderdag 02 mei 2019Bij PERRON-3 werken we graag (en vaak) kleinschalig en lokaal. Met mensen uit de buurt en met lokale producten. Kiezen voor lokaal doen we heel bewust.

Belangrijkste reden: het past gewoon bij ons. PERRON-3 is een plek ín Rosmalen, vóór mensen uit Rosmalen (en omgeving). We hebben vaak lokale theaterproducties op de vloer zoals schoolmusicals of een lokaal toneelgezelschap. Kinderen uit Rosmalen hebben hier muziek- of dansles, de plaatselijke fanfare oefent onder ons dak. We werken intensief samen met o.a. de HEVO en het Rodenborch College

We vinden dan ook fijn om zoveel mogelijk van onze producten en diensten uit Rosmalen en omgeving te halen. Zoals technische materialen via Dancelite Light and Sound Support, facilitaire ondersteuning (de glazenwasser uit Rosmalen) of een fotograaf uit de buurt. Onze websitebouwer Ceweb is zelfs in het pand naast ons gevestigd. 

Tweede reden: Het is duurzaam! Door te kiezen voor leveranciers uit de buurt wordt de afstand van producent naar gebruiker minder – dit scheelt een hoop transportkosten. 

Zo kopen we voor ons Grand-Café ook graag in bij kleinere bedrijven uit de buurt. We schenken graag een goede wijn en kopen deze daarom in bij Albertus Wijnen uit Rosmalen. Vlees(waren) en dagverse bouillon halen we graag bij Uw Slager op de Driesprong, de verse broodjes komen van Bakkerij Van Keulen en onze heerlijke worstenbroodjes zijn van De Dungense Dame uit Den Dungen.

Kom zelf eens kijken en proeven, als je in de buurt bent!

In onze blogserie 'Verhalen van de Vloer' komen medewerkers, huisgenoten, artiesten en bezoekers aan het woord. Wat doen zij, waar zijn ze vandaag mee bezig, wat maakt het zo leuk om hier te zijn?