Muzikaal talent uit Rosmalen gezocht!

Woensdag 18 september 2019


Muzikaal talent uit Rosmalen: meld je aan voor het Music Talent Event! Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en zing jij of speel je een instrument? Doe dan auditie en wie weet sta jij in de finale op 7 februari!

Kandidaten moeten tussen de 12 en 25 jaar zijn en wonen, werken, studeren of lid zijn van een vereniging in Rosmalen. Er moet dus op een van deze manieren een Rosmalense binding zijn. De jongeren die zich inschrijven bespelen een instrument of zijn vocaal actief.

Audities
Op weg naar 7 februari worden er twee audities gehouden op 19 oktober en 16 november op de locatie Rodenborch-College. Een deskundige vakjury beoordeelt de kwaliteit van het spel of zang en bepaalt welke tien kandidaten doorstromen naar de finale van het Music Talent Event op 7 februari 2020 in de Theaterzaal van PERRON-3 waar het muzikaal talent een podium wordt geboden om zich te presenteren aan een jury en een breed publiek. De vakjury wordt gevormd door Diana Huismans, Han Kooreneef, Laura de Bekker, Kris van Son en Leander Pennings. 

Prijzen
Behalve voor eeuwige roem strijden de deelnemers op 7 februari ook voor prijzen. Geen geldprijzen of luxe artikelen maar prijzen in natura. Daarbij denkt organisator Thuis in Rosmalen aan opnamefaciliteiten voor een CD, een tekst voor een eigen lied, enkele zanglessen, cursus presentatie en bewegen, een live optreden bij een evenement; kortom prijzen waar de kandidaat iets aan heeft en hem of haar verder brengt op het muzikale pad. 

Meer informatie
www.thuisinrosmalen.com/agenda

Aanmelden
Aanmelden kan via het online formulier.

Over Thuis in Rosmalen
De Stichting Thuis in Rosmalen organiseert elk jaar een evenement dat gekoppeld is aan een thema dat de Rosmalenaar aanspreekt. De afgelopen vijftien jaar werden evenzovele activiteiten georganiseerd met heel uiteenlopende onderwerpen. Het eerstvolgende event staat gepland voor 7 februari 2020. De organisatie gaat voor het programma op die dag op zoek naar muzikaal talent bij jongeren.