PERRON-3 sluit t/m 19 mei

Dinsdag 17 maart 2020

(dit bericht wordt geüpdatet)

PERRON-3 sluit t/m 19 mei de deuren
Na spoedoverleg met de gemeente besloten om PERRON-3 als pand in z'n geheel te sluiten. Alle huurders in ons pand hebben besloten om de activiteiten te staken of op andere locaties onder te brengen. Daarmee kunnen we gehoor geven aan de Noodverordening van de Gemeente om helemaal te sluiten.
Voor de actuele situatie over activiteiten van huurders verwijzen we je door naar de betreffende organisatie.
Klik hier voor contactgegevens van onze huisgenoten.
Klik hier voor meer informatie over de aangepaste dienstverlening van Burgerzaken.

Gaat PERRON-3 na 19 mei weer open?
Dat weten we op dit moment nog niet. Natuurlijk volgen we de ontwikkelingen voor de periode na 19 mei op de voet. Zodra hier meer informatie over is, zullen we dit weer aan je communiceren via onze nieuwsbrief en deze website.

Voor dringende vragen kun je mailen naar info@perron-3.nl.

Films en voorstellingen gaan niet door
Alle films en voorstellingen in de Theaterzaal en Kleine Zaal gaan t/m 1 juni niet door. Degenen die kaarten hebben gekocht worden persoonlijk geïnformeerd. Indien er nieuwe data beschikbaar zijn, dan publiceren we dat in onze agenda.

Gaan de films en voorstellingen vanaf 1 juni door?
Vooralsnog wel. Mochten de ontwikkelingen om nieuwe maatregelen vragen, dan zullen we dat kenbaar maken. Heb je kaarten gekocht en de voorstelling of film gaat toch niet door? Dan krijg je natuurlijk je geld terug. Je kunt dus met een gerust hart blijven reserveren!

(laatste update: 28 april)