Allround Theater en Event technici gezocht!

Maandag 12 juni 2023

PERRON-3 zoekt Allround Theater en Event technici 8 tot 24 uur 

Over PERRON-3 

PERRON-3 is hét culturele centrum in Rosmalen. Een dynamische plek, waar elke dag mooie en spannende dingen gebeuren; congressen, evenementen, theatervoorstellingen, concerten, filmvertoningen en nog veel meer. Ze vinden hun plek in een gebouw met een oppervlakte van bijna 9.000 m². Het is onze ambitie om elke keer weer de dag van onze gasten mooier te maken. Door een bredere programmering en toenemend aanbod zijn we per direct op zoek naar Allround Theater en Event technici voor 8 tot 24 uur per week. 

Jouw rol 

Als Allround Event en Theater technicus zorg je ervoor dat alle technische faciliteiten volgens de wensen van onze klanten worden uitgevoerd. Samen met jou zorgen we dat onze klanten op technisch gebied volledig ontzorgd worden. Zij kunnen er door jou op vertrouwen dat alle technische facetten tijdens het evenement uitstekend en vlekkeloos verlopen. 

Jouw kerntaken 

 • Je zorgt ervoor dat alle zalen volgens de gewenste inrichting zijn opgebouwd (o.a. podia, stoelen, zaalinrichting).  
 • Je inventariseert de wensen en signaleert knelpunten in het voorbereidingstraject en zorgt dat de gewenste en benodigde AV-middelen ook technisch gerealiseerd kunnen worden.  
 • Je bedient de AV-middelen kundig en bent in staat de wensen van de klant hierin technisch te ondersteunen.  
 • Daarnaast ondersteun je de organisatie in alle voorkomende technische werkzaamheden zoals: 
  - inventariseren van de podium-technische apparatuur op kwaliteit en compleetheid
  - uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de hand van een onderhoudsschema 
  - signaleren, onderzoeken en oplossen van storingen 

Waar kom je te werken? 

Je werkt dagelijks samen in een team van (ca. 13) enthousiaste collega’s en valt onder de verantwoordelijkheid van de directeur. 

Fysieke belasting 

Het werk brengt een meer dan gemiddelde fysieke belasting met zich mee; tillen, dragen, trekken, duwen, zeker met op- en afbouw van podium en techniek. 

Onregelmatigheid 

Je bent voornamelijk werkzaam in de middag en avond, en ook regelmatig in het weekend. Ook op feestdagen staan er voorstellingen of evenementen gepland, en is er dus werk aan de winkel. 

Onze eisen 

 • Minimaal MBO niveau 4 diploma, denk aan podium- en evenemententechniek
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een vergelijkbare branche (theater, poppodia, corporate eventbranche)
 • Affiniteit met de theater- en evenementenbranche alsmede de culturele sector
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 

We zoeken iemand met de volgende eigenschappen: 

 • Communicatieve vaardigheden waarmee je in staat bent de juiste vertaalslag te maken van de wensen van klant naar technische realisatie. Ofwel: je weet hoe je techniek aan de klant goed kan uitleggen, zonder daarvoor vaktermen te hoeven gebruiken
 • Flexibiliteit om te werken op onregelmatige tijden en rooster
 • Bereidheid de handen uit de mouwen te steken: het werk, zeker met op- en afbouw, kan fysiek zwaar zijn
 • Je blijft rustig onder (tijds)druk 

Wanneer verras je ons? 

 • Jouw passie en enthousiasme voor het vak is voor ons heel belangrijk! Kwaliteit en service vanuit persoonlijke gastvrijheid en representatief zijn, zijn voor jou vanzelfsprekend
 • Bij voorkeur heb je je gespecialiseerd op het gebied van theatertechniek, beeld, licht of geluid
 • Je bent een zelfstarter, hands-on en denkt altijd in kwaliteit en oplossingen
 • Je blijft graag op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je denkt mee over kwalitatieve AV-oplossingen en hoe dit te optimaliseren. Je neemt hierin initiatief en verrast ons door zelf met concrete voorstellen te komen 

Dit bieden wij 

Een dynamische baan, in een fantastische werkomgeving, als lid van een divers, professioneel en enthousiast team dat van aanpakken houdt. We bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, natuurlijk is er een pensioenregeling, een regeling voor bedrijfskleding en opleidingsmogelijkheden. 

Meer informatie? 

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Anton Steenbergen, directeur/bestuurder via 073 850 7550. 

Enthousiast over deze functie? 

Solliciteer meteen en stuur een motivatie en CV vóór 28 juni naar: info@perron-3.nl of vul het online sollicitatieformulier in.
In de week van 3 juli zullen de eerste kennismakingsgesprekken plaatsvinden. 

Klik op onderstaande afbeelding om de advertentie te downloaden.