Tante Sjaan

Welkom op de pagina van Tante Sjaan!
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen. Hier vind je meer informatie over voorstellingen en andere leuke activiteiten waar Tante Sjaan aanwezig is.
zo 16 dec: Familievoorstelling Tante Sjaan en het klungelige kerstfeest
Zondag 16 december is de kerstvoorstelling 
Tante Sjaan en het klungelige kerstfeest in PERRON-3 te zien. Een familievoorstelling in warme kerstsferen, waarbij CLUB-3 boegbeeld Tante Sjaan, een komische en ietwat onhandige dame bij wie soms van alles in de soep lijkt te draaien, weer een heel avontuur beleeft. Kinderen t/m 8 jaar zijn uitgenodigd om in hun mooiste kerstkleren samen met papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s te komen kijken. Kom gezellig in de kerstsferen met Tante Sjaan!

Koop kaarten voor 13.00 uur
Koop kaarten voor 15.30 uurOver de voorstelling
Het is bijna Kerstmis: de leukste tijd van het jaar, vol lichtjes, warmte en gezelligheid. Met vrienden en familie lekker eten en fijn samenzijn. Tante Sjaan vindt dat heerlijk maar dit jaar doet ze het rustig aan en is ze toe aan wat rust in huis. Lekker bakken en een beetje Netflixen in haar badjas.

Buurman Harry Bolderbars heeft ook zo z’n eigen manier van kerst vieren. Deze brommige brompot houdt niet van rommel en zeker niet van drukte over de vloer. Toch is buurman Harry reuze nieuwsgierig hoe het er bij buuf Sjaan allemaal aan toe gaat! Vieren ze beiden Kerstmis rustig en alleen? Of zet tante Sjaan de hele boel weer op z’n kop?


Tante Sjaan en CLUB-3
Tante Sjaan is de regeltante van CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3. Ze is een komische en ietwat onhandige dame bij wie soms van alles in de soep lijkt te draaien. Hierdoor beleeft ze steeds weer knotsgekke, vrolijke en spannende avonturen. 

Voorstellingen
Samen met Acteerstudio P-ACT organiseert PERRON-3 onder de noemer CLUB-3 diverse familievoorstellingen per jaar met boegbeeld Tante Sjaan in de hoofdrol. Hiermee bieden zij op een laagdrempelige manier kindertheater aan voor inwoners van Rosmalen e.o.. Zo organiseerde Sjaan bijvoorbeeld tijdens Halloween een ware Spokenbruiloft en konden kinderen met Sinterklaas ontbijten.

Volg ons op Facebook
Like de Facebookpagina's van Tante Sjaan en CLUB-3 en blijf op de hoogte van alle activiteiten!