Tante Sjaan

Welkom op de pagina van Tante Sjaan!

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen. Hier vind je meer informatie over voorstellingen en andere leuke activiteiten waar Tante Sjaan aanwezig is.


Tante Sjaan thuistip Kerstshow

Tante Sjaan kwam in 2020 met de kerst naar jouw huiskamer! Omdat dat jaar geen kerstvoorstelling in PERRON-3 mogelijk was, was er vanaf maandag 21 december 2020 tot en met Eerste Kerstdag dagelijks een online kerstjournaal te zien voor het hele gezin.

Bekijk hier de uitzendingen:
Aflevering 1 | ma 21 dec 2020
Aflevering 2 | di 22 dec 2020
Aflevering 3 | wo 23 dec 2020
Aflevering 4 | do 24 dec 2020
Aflevering 5 | vr 25 dec 2020

Sjaan, een komische en ietwat onhandige dame, ontvangt leuke studiogasten en heeft een speciale tip voor thuis. Kom gezellig in de kerstsferen met Tante Sjaan!

Over het journaal

Speciaal voor kinderen maakt Tante Sjaan iedere dag een kort kerstjournaal. Ze ontvangt de leukste (en vreemdste) gasten aan tafel, Vlugge Vlogmuis gaat op reportage bij diverse kinderactiviteiten en tot slot is er iedere dag een speciale thuistip. En natuurlijk gaat het in de studio allemaal weer niet helemaal zoals het hoort….

Te zien op:

Maandag 21 t/m vrijdag 25 december 2020
Bekijk alle afleveringen op: www.youtube.com/user/SCCPerron3

Gemaakt door:

Acteerstudio P-ACT 
De Vliegende Koffer poppentheater
CLUB-3
PERRON-3


Tante Sjaan en CLUB-3

Tante Sjaan is de regeltante van CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3. Ze is een komische en ietwat onhandige dame bij wie soms van alles in de soep lijkt te draaien. Hierdoor beleeft ze steeds weer knotsgekke, vrolijke en spannende avonturen. 

Voorstellingen

Samen met Acteerstudio P-ACT organiseert PERRON-3 onder de noemer CLUB-3 diverse familievoorstellingen per jaar met boegbeeld Tante Sjaan in de hoofdrol. Hiermee bieden zij op een laagdrempelige manier kindertheater aan voor inwoners van Rosmalen e.o.. Zo organiseerde Sjaan bijvoorbeeld tijdens Halloween een ware Spokenbruiloft en konden kinderen met Sinterklaas ontbijten.

Volg ons op Facebook

Like de Facebookpagina van PERRON-3 en blijf op de hoogte van alle activiteiten!