Zangschool Vocal Center

Vocal Center heeft zijn intrek genomen in onze locatie om de zanglessen in Rosmalen te verzorgen. Vocal Center werkt uitsluitend met stemspecialisten. Chantal van Brummelen is er zo eentje. “Ik werk alleen aan datgene wat JIJ belangrijk vindt. Je eigen smaak, en je eigen artistieke keuzes maken jou als artiest bijzonder en uniek!”

Chantal van Brummelen is werkzaam als vocal coach bij Vocal Center. Samen met haar enthousiaste collega’s geeft zij inmiddels op 10 verschillende locaties in Nederland zangles. Lees meer over haar op de profielpagina bij Vocal Center.

Haal meer uit je stem
Vocal Center geeft je inzicht in je stem en maken je bewust van alle mogelijkheden. Welke stijl je ook kiest, zij helpen je op alle niveaus en gebruiken daarbij verschillende zangtechnieken. Op die manier
boek je snel resultaat en lossen ze vragen of problemen op die je misschien al jaren hebt. Ze maken daarbij zonodig gebruik van hun unieke netwerk van KNO-artsen en logopedisten. Zo helpen ze jou het maximale uit jouw stem te halen.

Jouw voordeel
Je krijgt zangles van een ervaren Vocal Center coach. Je eerste les is extra voordelig en daarna bepaal je zelf hoeveel lessen je neemt en plant deze in wanneer het jou uitkomt. Je zit dus niet vast aan een abonnement of vaste kosten. Vocal Center biedt individuele zanglessen aan vanaf 30 minuten. Je kunt ook samen lessen met een vriend of vriendin: gezellig en voordelig!

Wij verzorgen:
Workshops
Zanglessen

Contact
Wil je ook weten wat jij uit je stem kunt halen? Neem dan contact met Vocal Center op en ervaar wat jouw mogelijkheden zijn tijdens een introductiezangles.

Contactgegevens:
Telefoon: 06 – 21 24 43 75
Stuur een e-mail
Ga naar de website