Yogastudio AdeleYOGA en MEDITATIE voor innerlijke balans en flexibiliteit. Houdingen en bewegingen in combinatie met ademhalings- en meditatie technieken om bewust te worden van spanning, blokkades en weerstand. Tijd om aan jezelf te besteden om fysiek en mentaal te kunnen herstellen.  Dit heeft een reinigend effect waardoor zuurstof, bloed maar ook energie beter kunnen doorstromen. Je voelt je na een yoga les ontspannen, helder en in verbinding met jezelf, je lichaam en gevoel en met je omgeving.

PILATES is een spierversterkende training om je houding, evenwicht en stabiliteit te verbeteren. Voorkomen of herstellen van blessures en overbelasting van spieren en gewrichten. Geschikt voor mensen met rug-, nek-, schouderklachten en bekkenproblemen. Het is een fysieke training van de kernspieren van je lichaam, o.a. je core; je buik-, rug-, en bekkenspieren, ook aandacht voor overige lichaamsdelen. Een full body work-out. Je voelt je na de les energieker, krachtiger en in balans.

HOLISTISCH LIFESTYLE COACHING om inzicht en bewustwording te krijgen in jouw eigen gedrag, overtuigingen en patronen. Aandacht voor jouw gedachtes, gevoelens, stressfactoren maar ook voeding- en bewegingsgedrag. Begeleiding naar innerlijk welbevinden en een gezonde leefstijl, om zo vitaal en ontspannen in het leven kunnen staan. 

AYURVEDISCHE ONTGIFTINGSWEEK om de spijsvertering, de klieren- en hormoonsysteem in je lichaam te reinigen of tot rust te kunnen brengen. Een gevarieerd smaakvol voedingspatroon van een week, waarin we voornamelijk groen eten. Samen met andere deelnemers hebben we in deze week 3 bijeenkomsten inclusief een gekookte maaltijd om te leren hoe het werkt, de effecten hiervan en om ervaringen uit te wisselen. Je voelt je na deze week energieker, fitter en in balans, eventueel ook geschikt om af te vallen.

Van zondag t/m vrijdag dagelijks yoga, meditatie en pilates lessen op verschillende locaties.

Contactgegevens:
Adele van der Hagen
Telefoon: 06-250 144 21
Stuur een e-mail.
Ga naar de website