Jeugd
zondag 3 december, 12:00 uur

CLUB-3 - Het Grote Sinterklaasfeest: Tante Sjaan en het Ontbijt voor de Sint (3+)

i.s.m. Acteerstudio P-ACT
Kom ontbijten met de Sint en Tante Sjaan. Inclusief een leuke voorstelling en een cadeautje! CLUB-3 en Acteerstudio P-ACT organiseren Het Grote Sinterklaasfeest in PERRON-3. Een gezellige kindermiddag vol entertainment en een leuke familievoorstelling met CLUB-3 boegbeeld Tante Sjaan. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De Goedheiligman zal een bezoek brengen aan PERRON-3.

Tante Sjaan en het ontbijt voor de Sint (3+)
Tante Sjaan is al vroeg uit de veren om voor de Sint een ontbijt te maken. De tafel is mooi gedekt, alle kinderen, papa's en mama's zijn op tijd en zoeken een plaatsje aan tafel. Laat het Sinterklaasontbijt maar beginnen! Of is Tante Sjaan toch weer iets vergeten...?

CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3, heeft voor deze kindermiddag wederom de samenwerking gezocht met Acteerstudio P-ACT uit Rosmalen. Zij maken drie maal per jaar speciaal voor Pasen, Halloween en Sinterklaas een theaterstuk voor kinderen. Boegbeeld is Tante Sjaan: een komische en ietwat onhandige dame bij wie soms van alles in de soep lijkt te draaien. Zij is de ceremoniemeester in PERRON-3 bij CLUB-3 kinderactiviteiten. Zo organiseerde Tante Sjaan vorig jaar tijdens Het Grote Sinterklaasfeest twee uitverkochte voorstellingen met tof programma in de foyer van PERRON-3. Een deel van de opbrengst (ruim duizend euro!) ging naar Stichting Dream4Kids.

Stoelverhogers zijn beschikbaar in de zaal

CLUB-3
CLUB-3 is de kidsclub van PERRON-3 en Podium Rosmalen. Ieder seizoen organiseren we toffe activiteiten voor kinderen, zoals kinderfilms, Het Paasfestijn, Het Grote Sinterklaasfeest, workshops en Picknickfilms. Je hebt geen abonnement of pasje nodig: je kiest zelf waar je aan deelneemt en betaalt steeds per activiteit. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Over Acteerstudio P-ACT:
In 2012 is Studio P-ACT opgericht door Petra Kagchelland (actrice, presentatrice, regisseur). Een veilige setting, onderling vertrouwen en een flinke dosis spelplezier zijn de sleutelwoorden bij Studio P-ACT.
In groepsverband leer je spelenderwijs communiceren en presenteren. Daarmee leg je de basis voor acteren. Je krijgt cursussen in een fijne en veilige setting. Cursussen die je verbeelding, waarachtigheid en creativiteit prikkelen! Meer informatie: www.studiop-act.nl

Kaarten
(vrije zitplaatsen)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 9,95
Speelduur tot circa 13.30 uur
Pauze nee
Leeftijdsindicatie 3+