Acties

 

Filmstrippenkaart:

Met de PERRON-3 Filmstrippenkaart spaar je snel voor een gratis filmkaartje! Bij ieder filmbezoek (kinderfilms uitgezonderd) ontvang je aan de zaalingang een stempel. Heb je vier stempels?

Dan is je kaart vol en ontvang je een vrijkaart voor een film naar keuze. Kortom: vaak naar de film gaan loont! De PERRON-3 Filmstrippenkaart is verkrijgbaar aan de kassa of voorafgaand aan de film bij de filmoperator.

Actievoorwaarden

Je ontvangt bij elk filmbezoek (m.u.v. kinderfilms) een stempel aan de zaalingang. Een volle strippenkaart (4 stempels) kun je bij de kassa inleveren voor een vrijkaart voor een reguliere donderdagavondfilm naar keuze. Klik hier voor de gehele filmagenda.

KopieĢˆren of namaken van de strippenkaart is niet toegestaan. De volle kaart is niet inwisselbaar voor contant geld of een tegoedbon. Deze kaart is geldig tot 1 augustus 2023.


Social Media acties:

Volg PERRON-3 via Social Media en meld je aan voor onze nieuwsbrief voor leuke acties.


HEVO Seniorenkorting op films

HEVO-leden krijgen op vertoon van hun pasje aan de theaterkassa korting op reguliere donderdagfilms en FilmPLUS (kinderfilms, filmbrunches en MOVIE SPECIALS uitgezonderd).

Let op: korting is niet geldig via de website, alleen aan de theaterkassa!


Cadeaubonnen

PERRON-3 verkoopt:
- de PERRON-3 Theaterbon
Deze is aan de theaterkassa te koop voor € 10,00 of een veelvoud hiervan en is onbeperkt geldig. Met de Theaterbon geef je een gezellige avond naar de film of het theater in PERRON-3 cadeau.

PERRON-3 accepteert:
- de PERRON-3 Theaterbon
- de TP Cadeaubon van Theater aan de Parade
- de Podium Cadeaukaart (opvolger van De Theater- en Concertbon)

Cadeaubonnen kunnen uitsluitend aan de theaterkassa worden verzilverd.


Kortingen voorstellingen Theater aan de Parade

Voor de voorstellingen van Theater aan de Parade die in PERRON-3 plaatsvinden gelden andere kortingen. Ben jij nog geen 30 jaar en beschik je over een schoolpas, collegekaart, CJP-pas of Cultuurkaart? Dan kun je in de meeste gevallen* voor een klein prijsje naar deze voorstellingen. Je krijgt er dan ook nog een gratis drankje bij. Lees hier alle informatie en voorwaarden.

* Indien er bij een voorstelling een student/CJP prijs staat