Acties

Filmstrippenkaart:

Met de PERRON-3 Filmstrippenkaart spaar je snel voor een gratis filmkaartje! Bij ieder filmbezoek (kinderfilms uitgezonderd) ontvang je aan de zaalingang een stempel. Heb je vier stempels?

Dan is je kaart vol en ontvang je een vrijkaart voor een film naar keuze. Kortom: vaak naar de film gaan loont! De PERRON-3 Filmstrippenkaart is verkrijgbaar aan de kassa of voorafgaand aan de film bij de filmoperator.

Actievoorwaarden

Je ontvangt bij elk filmbezoek (m.u.v. kinderfilms) een stempel aan de zaalingang. Een volle strippenkaart (4 stempels) kun je bij de kassa inleveren voor een vrijkaart voor een reguliere donderdagavondfilm naar keuze. Klik hier voor de gehele filmagenda.

KopieĢˆren of namaken van de strippenkaart is niet toegestaan. De volle kaart is niet inwisselbaar voor contant geld of een tegoedbon. Deze actie loopt ook door in het nieuwe seizoen 2023-2024


Social Media acties:

Volg PERRON-3 via Social Media en meld je aan voor onze nieuwsbrief voor leuke acties.


HEVO Seniorenkorting op films

HEVO-leden krijgen op vertoon van hun pasje aan de theaterkassa korting op reguliere donderdagfilms en FilmPLUS (kinderfilms, filmbrunches en MOVIE SPECIALS uitgezonderd).

Let op: korting is niet geldig via de website, alleen aan de theaterkassa!


Pantein Extra Seniorenkorting op films

Pantein Extra-leden krijgen op vertoon van hun pasje aan de theaterkassa korting op reguliere donderdagfilms en FilmPLUS (kinderfilms, filmbrunches en MOVIE SPECIALS uitgezonderd).

Let op: korting is niet geldig via de website, alleen aan de theaterkassa!


Cadeaubonnen

PERRON-3 verkoopt:
- de PERRON-3 Theaterbon
Deze is aan de theaterkassa te koop voor € 10,00 of een veelvoud hiervan en is onbeperkt geldig. Met de Theaterbon geef je een gezellige avond naar de film of het theater in PERRON-3 cadeau.

PERRON-3 accepteert:
- de PERRON-3 Theaterbon
- de Podium Cadeaukaart (opvolger van De Theater- en Concertbon)

Cadeaubonnen kunnen uitsluitend aan de theaterkassa worden verzilverd.


Lekker dineren voor de voorstelling?

Reserveer dan het Perron3-Fleurie Theaterdiner.
Wekelijks wisselend twee gangen menu, keuze uit voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht met een dessert voor €32,50 per persoon exclusief drankjes.
Na een heerlijk diner kunt u genieten van de voorstelling. Villa Fleurie zorgt ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling. U dient uiterlijk anderhalf uur voor de voorstelling aanwezig te zijn. 

Voor reserveren klik hier