Kunst Leiding

Kunst Leiding, een initiatief van Frank en Leonie Verbrugge, biedt 3 cursussen aan die gegeven worden bij PERRON-3:

Inspirerende tekenlessen voor kinderen

Houd je van tekenen en heb je veel fantasie? En lijkt het je leuk om met andere kinderen in een groepje samen creatief te zijn? Dan is deze tekenles iets voor jou!  Onder professionele begeleiding maak je kennis met het opzetten van karakters, het verbeelden van je fantasie en werken met verschillende technieken.
Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur
Lees hier meer

Vrij tekenen en schilderen voor volwassenen

Voel je al geruime tijd de behoefte om het schilderen of tekenen op te pakken? Maar heb je het druk en moeite om een (door)start te maken?‚Äč Ik help je graag. Iedere week op de woensdagavond kan je komen tekenen of schilderen onder begeleiding en werk je aan een eigen gekozen project in groepsverband. Waar nodig krijg je professionele hulp om je werkstuk tot een goed resultaat te brengen.
Iedere woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur
Lees hier meer

Portret leren schilderen

Nieuwsgierig naar wat er bij komt kijken om een portret te schilderen? Of ben je al ervaren en wil je je verder ontwikkelen in de portretschilderkunst? Tijdens deze lessen doorlopen we de processtappen voor het maken van een portretschilderij in olieverf. In groepsverband werk je aan een portret en word je professioneel begeleid.
Iedere vrijdagmiddag van 12.00 tot 14.30 uur
Lees hier meer

Over Kunst Leiding

Kunstleiding is een inspirerend initiatief, opgericht door Frank en Leonie Verbrugge, dat zich richt op het bevorderen van creativiteit en artistieke expressie bij zowel kinderen als volwassenen. Binnen dit programma bieden Frank en Leonie begeleiding en lessen op het gebied van tekenen en schilderen.  Hun doel is om de fantasie en creativiteit van deelnemers te stimuleren, met speciale aandacht voor het ontdekken en ontwikkelen van ieders unieke potentieel. Of je nu een beginnende kunstenaar bent of al enige ervaring hebt, kunstleiding biedt een verrijkende omgeving waarin iedereen zijn of haar creativiteit kan ontplooien.

Leer hier meer:

www.kunstleiding.nl
www.frankverbrugge.nl
www.leonieverbrugge.com