Route en parkeren

PERRON-3 is centraal gelegen, nabij de diverse uitvalswegen naar Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg. Er is een ruime gratis parkeergelegenheid op het terrein. Daarnaast is PERRON-3 uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het pand ligt pal naast het NS Station en er is een bushalte voor de deur.

Trein:

Het NS-station in Rosmalen is naast PERRON-3 gelegen. Steek de weg over. U loopt dan richting het pand van PERRON-3. De ingang vind u aan de rechterzijde.
Klik hier voor de routeplanner NS.

Bus:

Neem Lijn 3 (Centraal Station Den Bosch naar Rosmalen) of Lijn 4 (De Kruiskamp naar Groote Wielen). Stap uit bij de halte Station Rosmalen. PERRON-3 vind u recht tegenover de bushalte. 
Klik hier voor de routeplanner Arriva.

Auto:

Vanuit Oss/Nijmegen
Neem de A50/A59 richting ’s-Hertogenbosch. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neem je de eerste afslag. Vervolgens ga je op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeer je aan je rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga het parkeerterrein van PERRON-3 op en ga voorbij de Fysiotherapie rechtsaf. Rij richting het blauwe pand en ga binnen bij Ingang D. Je bent dan in de centrale hal van PERRON-3.

Vanuit Eindhoven/Tilburg/Utrecht
Neem de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Volg daarna de A59 in de richting van Oss/Nijmegen. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neemt u de derde afslag. Vervolgens gaat u op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeert u aan uw rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga het parkeerterrein van PERRON-3 op en ga voorbij de Fysiotherapie rechtsaf. Rij richting het blauwe pand en ga binnen bij Ingang D. Je bent dan in de centrale hal van PERRON-3.

Gratis parkeren:

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein. Aan de achterzijde van het pand is een grote parkeerplaats met extra ingang naar de centrale hal van PERRON-3.
Ga het parkeerterrein van PERRON-3 op en ga voorbij de Fysiotherapie rechtsaf. Rij richting het blauwe pand en ga binnen bij Ingang D. Je bent dan in de centrale hal van PERRON-3.