APM Bigband

De APM Bigband treedt op bij o.a. (jazz)festivals (bijv. Jazz in Duketown, Den Bosch Maritiem), recepties en partijen, maar levert ook een muzikale bijdrage aan bijvoorbeeld Samenloop voor Hoop in Etten-Leur. Hun optredens zijn regionaal, nationaal en zelfs internationaal. De band kan een compleet programma verzorgen, afgewisseld met muziek van de complete bigband en nummers van hun combo. Ook (personeels)feesten en partijen kunnen zij muzikaal ondersteunen. 

Bigbandmuziek mag zich de laatste jaren, ook onder de jeugd, verheugen op toenemende belangstelling, wat mede te danken is aan artiesten als Robbie Williams, Michael Bublé, Jamie Cullum en Matt Dusk. Ook de oudere generatie popmuzikanten als Rod Stewart en Paul Anka hebben deze stijl weer nieuw leven ingeblazen. Het repertoire van de APM Bigband beslaat een breed scala, variërend van hedendaagse popmuziek, uitgevoerd in detypische bigbandsound, tot de oude 'standards'. 

De APM Bigband heeft als basis drums, percussie, piano, sologitaar en basgitaar. De blazers-sectie bestaat uit 7 saxofoons, 6 trombones en 5 trompetten. Irene Koster en Carli Bongers nemen de zang voor hun rekening. De algehele muzikale leiding van het orkest is in handen van beroepsmusicus Jos van Erp (arrangeur en dirigent).

Contactgegevens:

Telefoon: 073-5323102
Stuur een e-mail
Ga naar de website