Huis73 Bibliotheek Rosmalen

Huis73 is met haar onderkomen in PERRON-3 een moderne weg ingeslagen. De bibliotheekvestiging telt twee verdiepingen en de collectie omvat onder meer een actueel en ruim assortiment romans, non-fictie en dvd’s.

Ontmoetingsplek

De bibliotheek is een echte ontmoetingsplek met riante lees- en werktafels en stijlvolle zithoekjes. De collectie spitst zich toe op literatuur en non-fictie, maar ook filmliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken met een breed aanbod dvd’s.

De indeling van de Jeugdbieb is gebaseerd op acht verschillende thema’s. Naast een grote collectie lees- en prentenboeken vinden kinderen hier alle informatie over o.a. natuur, techniek, maatschappij en reizen. Spannende leeshoekjes, heerlijke loungebanken en gezellige kletstafels zorgen daarnaast voor urenlang verblijfsplezier.

Zelfservice houdt in dat er op dat moment geen medewerker van de bieb aanwezig is, maar je wel materialen kan lenen en inleveren, werk- en studieplekken kan gebruiken en de krant kan lezen. Bij fullservice zijn er wel medewerkers aanwezig om vragen te beanwoorden.

Inleveren en direct weer lenen

Boeken die teruggebracht worden kunnen na het inleveren door de leners in de inleverkast gezet worden. Zo zijn veelgelezen of bijzondere boeken direct beschikbaar voor andere lezers. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:
10.00 - 17.00 uur

Buiten openingstijden kun je jouw geleende materiaal inleveren in de boekenbus. Deze vindt je aan de buitenzijde van PERRON-3, links om de hoek naast het hek.

Contactgegevens

Telefoon: 073-6802930
Stuur een e-mail
Ga naar de website