BSO Special Art & Science

Kinderopvang 't Goudvisje is de specialist in kinderopvang en meer. In een geweldig ingerichte huiskamer binnen PERRON-3 maken kinderen door projecten, workshops en unieke activiteiten kennis met verschillende disciplines zoals: beeldende kunst & vormgeving, dans, theater, muziek, film, literatuur, poëzie, media, urban arts, design & mode, techniek en science. In samenwerking met de verschillende professionals spelen ze in op trends en behoeftes van kinderen en is iedere dag een onvergetelijke belevenis.

Iedere dag een unieke beleving

Het gevarieerde programma staat garant voor uitdaging, experimenteren, afwisseling en plezier. Ze doen proefjes in ons lab, gaan op deze locatie het theater in om een show voor te bereiden en uit te voeren in de theaterzaal. Ze sluiten aan bij de dansles van de dansschool. Ze maken kennis met de verschillende instrumenten in de muziekschool en timmeren er op los in het atelier. Ze bezoeken een museum, maken een film en hun eigen kleding.

Hun ruimte bij PERRON-3 is ingericht met verschillende themahoeken. Kinderen kunnen achter de piano kruipen, zich creatief uitlaten in het atelier, zich verkleden, of experimenteren in het lab. Al het meubilair is makkelijke verplaatsbaar, waardoor ze de ruimte ook om kunnen toveren tot danszaal voor een bijvoorbeeld een HipHop workshop. Ook maken ze gebruik van verschillende andere ruimtes bij PERRON-3 en zoeken ze de samenwerking met de professionals binnen dit culturele hart van Rosmalen.

Uniek aan deze locatie

  • In het pand van PERRON-3 zijn meerdere organisaties en verenigingen gevestigd. De ideale plek om samen te werken aan een divers aanbod voor kinderen. 
  • Gratis vervoer van school naar de Art & Science BSO
  • Mogelijk in combinatie met huidige of andere (BSO) opvang

Contactgegevens

Telefoon: 073-5221670
Stuur een e-mail
Ga naar de website