Dansschool Dream Dance

Dansschool Dream Dance verzorgt danslessen voor kinderen, jongeren en volwassenen met een groot aanbod aan dansstijlen. Er worden lessen gegeven in: Peuterdans, Kleuterdans, Kinderdans, Kinderballet, Streetjazz, Klassiek Ballet, Moderne Dans, Jazz Fit, Musicaljazz, Boys Only, Hiphop, Jazzdance en Spitzen.

Passie en Professionaliteit

Elke dag staan de dansdocenten klaar om met veel inzet, professionaliteit, plezier en persoonlijke aandacht voor elke leerling de danslessen te verzorgen. De groepsgrootte is beperkt om zo elke leerling de ruimte en kans te geven om zich maximaal te kunnen ontwikkelen in de dansles.

Dansschool Dream Dance is aangesloten bij de dans-vakbranche Dansbelang NBDO en onderscheidt zich daarmee van de amateur dansscholen. Dream Dance is erkend als Ster Balletschool door de branche-organisatie voor dansscholen; NBDO en werkt uitsluitend met gediplomeerde dansdocenten.

Dream Dance in PERRON-3

In PERRON-3 geeft Dream Dance les in een moderne ruime studio voorzien van spiegelwand, barre, balletvloer en professionele geluidsinstallatie.

Lesrooster

Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen. Klik om naar het actuele lesrooster te gaan.

Contactgegevens

Telefoon: 06-29231843
Stuur een e-mail
Ga naar de website