Cabaret
zaterdag 30 oktober, 20:30 uur

Comedy Vibe

Bij deze voorstelling vragen we om een coronatoegangsbewijs

Comedy Vibe brengt ouderwetse gezelligheid

Terug van weg geweest… Comedy Vibe komt met een ultieme beleving van Stand Up Comedy voor iedereen!

De coronamaatregelen stonden het organiseren van een ouderwets gezellige comedy night lange tijd in de weg, maar gelukkig mogen we weer! Op zaterdag 30 oktober gaan we weer zoals vanouds keihard lachen met z’n allen. Dat is het doel van Comedy Vibe: jong en oud, mannen en vrouwen bij elkaar brengen en een fantastische avond laten beleven. Samen lachen, genieten van lekkere tracks van de DJ en heerlijke hapjes en drankjes met leuk gezelschap.

Maatschappelijke thema’s en actualiteiten zullen aan bod komen, maar altijd met lichtheid en humor. Een ijzersterke line-up zal op het podium verschijnen:

  • Steven Brunswijk (MC)
  • Gerrie Smits
  • Marlon Kicken
  • Edson da Graca
  • Silvester Zwaneveld

Kaarten

​Klik op de bestelknop om kaarten te kopen, ga naar de theaterkassa in PERRON-3 of bel naar 073-850 7550 (voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten).

Coronamaatregelen

Om veilig te genieten van deze voorstelling gebruiken wij de CoronaCheck-app voor iedereen vanaf 13 jaar. Met de app kun je één van de volgende 3 opties aantonen:

  • Vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na je laatste vaccinatie).
  • Herstelbewijs.
  • Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak voor Testen voor Toegang).

Op deze manier mogen we de 1,5 meter regel loslaten en tweederde van de capaciteit van de zaal gebruiken. Vergeet bij je bezoek je legitimatiebewijs niet mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegeven van je coronatoegangsbewijs. Wij zien met de QR-code alleen je naam, je geboortedatum en een groen scherm. Wij kunnen niet zien of je gevaccineerd, getest of recent hersteld bent.

Alle info over de CoronaCheck-app lees je op deze pagina. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook via de website CoronaCheck.nl printen.
Kun je geen geldig coronatoegangsbewijs laten zien of wil je dat niet? Dan kun je deze voorstelling helaas niet bijwonen.

Heb je nog vragen? Kijk dan hier voor extra informatie of neem gerust contact met ons op!

Zaal Theaterzaal
Prijs € 17,50
Speelduur circa 2,5 uur
Pauze ja
Bestellen

Tickets bestellen