Muziek
vrijdag 11 januari, 20:30 uur

Joris Linssen & Caramba - RAAK!

Laat je verrassen door het enthousiasme van zanger en tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden. Al meer dan tien jaar zetten ze theaterzalen op de kop. Na het uitverkochte Serenade keren Joris Linssen & Caramba in januari maar liefst twee keer (op 6 én 11 januari) terug naar PERRON-3, met een gloednieuw theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK! Want raken en geraakt worden, dat doen deze topmuzikanten met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang.

Publieksreactie Joris Linssen & Caramba:
"Zoveel enthousiasme, gevoeligheid en muzikaliteit. Dit blijft nog lang bij me."
"Deze avond zal ik niet vlug vergeten, maar als een parel in mijn hart bewaren."

Foto: Corbino

Ook te zien op:
zondag 6 januari, 20.30 uur

Samenwerking Theater aan de Parade
Voor het derde theaterseizoen op rij heten we de bezoekers van Theater aan de Parade van harte welkom in PERRON-3. De prettige samenwerking wordt voortgezet met vele voorstellingen in de genres cabaret, theater, muziek en jeugd. Deze programmering is een verrijking van het culturele aanbod in PERRON-3. Een mooie mix van amateur- en professionele podiumkunsten, voor alle leeftijden met lokale, nationale en internationale gasten en artiesten.

Kaarten
Bestel kaarten via Theater aan de Parade. Dit kan via de online ticketshop,  telefonisch via 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 21,50 | € 19,50 Vriendenpas/CJP