Films en voorstellingen

Filteren op
woensdag 20 november, 20:30 uur
Mathilde Santing - Mathilde zingt.... Santing

Mathilde doet een greep uit haar repertoire van bijna 40 jaar met een veelzijdig eerbetoon aan een uiteenlopend gezelschap van schrijvers en componisten.

donderdag 21 november, 20:15 uur
Papillon

i.s.m. HEVO
De remake van de epische Frans-Amerikaanse avonturenfilm, naar de gelijknamige semi-autobiografische roman van Henri Charrière.

donderdag 21 november, 20:30 uur
Mariska van Kolck e.a. - Liften | reprise, laatste kaarten

Heerlijke, muzikale komedie. Drie vrouwen komen vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Dat zorgt voor gesprekken die een mooie mengeling zijn van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw.

zondag 24 november, 11:00 uur
FilmPLUS: The King's Speech

incl. iets lekkers 
George wordt ongewild de nieuwe Koning van Engeland. Helaas stottert hij, wat niet echt Koninklijk overkomt. 

zondag 24 november, 15:00 uur
Opera Per Tutti - A Tribute to Callas

Opera Per Tutti: opera voor iedereen! Deze middag wordt een tribute gebracht aan het indrukwekkende leven en de carrière van Maria Callas. Met enkele beroemde aria's en duetten die live worden gezongen.

maandag 25 november, 20:00 uur
Milo Berlijn - PIMP Show

Een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijkervaring van vakman Milo Berlijn.

woensdag 27 november, 19:30 uur
Babel: Clairy Polak over 'Voorbij, voorbij'

Lezing in het kader van De Maand van de Mantelzorg. Journalist en presentator Clairy Polak praat over haar debuutroman Voorbij, voorbij. Een bijzondere roman over afscheid nemen, vol compassie geschreven, die de lezer diep zal raken. 

donderdag 28 november
Heemkundekring Rosmalen - Vijf Donkere Jaren

Prachtige en unieke film-documentaire “Vijf Donkere Jaren” waarin met oude foto’s en filmbeelden van Rosmalen, de Tweede Wereldoorlog 1940-1945 in beeld wordt gebracht.

donderdag 28 november, 10:00 uur
Start kaartuitgifte nieuwjaarsconcert Provincie Noord-Brabant

Traditioneel biedt het provinciebestuur de inwoners van Brabant nieuwjaarsconcerten aan. De uitgifte van de gratis kaarten voor het concert start op donderdag 28 november om 10.00 uur.

vrijdag 29 november, 20:00 uur
Science Battle

ScienceBattle geeft een inkijk in het dagelijks leven van een jonge wetenschapper. Een avond vol onderzoek, feitjes en een wetenschappelijke knipoog – als die bestaat…