Films en voorstellingen

Filteren op
dinsdag 24 november
Remy Evers | geannuleerd
Deze voorstelling is geannuleerd. Kaarthouders krijgen bericht via Theater aan de Parade.
donderdag 26 november, 20:15 uur
What Will People Say (Hva vil folk si)

De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, stort Nisha’s wereld in.

zaterdag 28 november
Waarom is het stil in de stad | verplaatst

Deze voorstelling is verplaats naar 28 februari. Kaarthouders krijgen bericht via Theater aan de Parade.

zaterdag 28 november, 11:00 uur
FilmPLUS: Maudie

HEVO organiseert i.s.m. PERRON-3 een reeks zondagfilms met een extraatje.

donderdag 3 december, 20:15 uur
Luce

Een geadopteerde jongen is modelstudent. Als zijn leerkracht een alarmerende ontdekking over hem doet, gaat ze op onderzoek uit.

woensdag 9 december, 15:00 uur
Van mij (4+)

Op een kleurrijke en speelse manier wil VAN MIJ haar jonge publiek een beeld geven van wat geven en nemen, hebben en houden en delen en vermenigvuldigen inhoudt.

donderdag 10 december, 20:15 uur
Capone

De Amerikaanse gangster Al Capone is op vrije voeten na 10 jaar celstraf. Hij begint te lijden aan dementie. Zijn gewelddadige verleden laat hem niet met rust en steeds meer verteert de ziekte zijn geest.

vrijdag 11 december, 20:30 uur
Tim Hartog - Schadevrije Jaren

Een voorstelling over identiteit, mededogen en het belang van zelf blijven nadenken. Hoe kunnen we voorkomen dat we eindigen als onzekere over-verzekerden die zelfs zichzelf niet meer vertrouwen.

zaterdag 12 december, 14:30 uur
CLUB-3 Film: Big Trip (6+)

Een onhandige ooievaar bezorgt de schattige baby Panda op het verkeerde adres. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op, en beginnen aan een spannende tocht vol hilarische momenten!

woensdag 16 december
Nijntje op de fiets (2+) | uitverkocht

Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis.