Films en voorstellingen

Filteren op
donderdag 17 januari, 20:15 uur
Out Of Africa (laatste kaarten)

Gebaseerd op het leven van de Deense schrijfster Karen Blixen, die een plantage opricht in Kenia. Haar gecompliceerde leven wordt beheerst door haar overspelige echtgenoot, haar ware liefde Denys, problemen op de plantage en het onderwijzen van de lokale bevolking.

zaterdag 19 januari, 20:00 uur
Het Geheugen Van Water (laatste kaarten)

TTT Theaterproducties Tilburg speelt dit tragische en komische stuk over moeders en dochters. Het is het verhaal van de drie zussen Teresa, Mary en Catherine, die als volwassenen terugkeren naar het ouderlijk huis, voor de begrafenis van hun moeder.

woensdag 23 januari, 09:00 uur
BiEB voorleesontbijt

Kom heerlijk genieten van een smakelijk ontbijtje tijdens het Nationaal Voorleesontbijt. Er wordt voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar 'Een huis voor Harry'.

donderdag 24 januari, 20:15 uur
A Quiet Place

Een bioscoopzaal is nog nooit zó stil geweest. Hou je adem in bij deze bijzondere film. Een gezin wordt opgejaagd door blinde wezens, die hun prooi zoeken via hun gehoor. Overleven lukt alleen door heel stil te zijn.
 

zaterdag 26 januari, 20:30 uur
Patrick Nederkoorn - Ik betreur de ophef

Een pijnlijk en daardoor bijzonder grappig inkijkje in de wereld van valse beloftes en oprechte leugens door, volgens NRC Handelsblad, “een gedreven, energieke verteller die laat zien dat hij een cabaretier is om rekening mee te gaan houden”.

zondag 27 januari, 11:00 uur
FilmPLUS: Aus Dem Nichts

incl. iets lekkers 
HEVO organiseert i.s.m. PERRON-3 een reeks zondagfilms met een extraatje.

donderdag 31 januari, 20:15 uur
Escobar

Het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis; Pablo Escobar (Javier Bardem).

zaterdag 2 februari, 11:00 uur
BiEB - Van Niks & Van Alles

Jeugdtheater van Niks & van Alles verzorgt een muzikale en interactieve voorstelling rondom het prentenboek van het jaar 'Een huis voor Harry'. 

zondag 3 februari, 11:00 uur
Filmbrunch: De Wilde Stad

verkoop sluit op vrijdag 1 feb om 9.00 u
Heerlijk brunchen als voorprogramma op een topfilm. ​Een stadse film die de dynamiek van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien. Van de makers van De Nieuwe Wildernis.

woensdag 6 februari, 15:00 uur
De Toneelmakerij - Jazz Duzz (6+, reprise)

Een theatraal jazzconcert voor iedereen vanaf zes jaar. Over buiten de lijntjes kleuren en 1+1=3. Met poëzie en anarchie, zelfverzonnen woorden en melodieën zonder eind.