Films en voorstellingen

Filteren op
donderdag 24 mei, 20:15 uur
Beers & Bites: The Hateful Eight

incl. hapjes en drankje
Geniet van een stoere film onder het genot van bier en bitterballen!

zondag 27 mei, 11:00 uur
FilmPLUS: The Railway Man

incl. iets lekkers
HEVO start i.s.m. PERRON-3 een reeks zondagfilms met een extraatje.

zondag 27 mei, 14:00 uur
CLUB-3 Film: Ferdinand (6+)

Als een stier ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een avontuur.

donderdag 31 mei, 20:15 uur
Wonder

August is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders hem nooit naar een reguliere school gestuurd. Tot nu toe. Maar niet iedereen is blij met mismaaktheid in hun midden...

zondag 3 juni, 11:00 uur
Filmbrunch: Dr. Knock

verkoop sluit op vrijdag 1 juni om 9.00 u
Heerlijk brunchen als voorprogramma op een topfilm. Een man doet zich voor als dokter om zo zijn schuldeisers te ontvluchten.

donderdag 7 juni, 20:15 uur
Going in Style

Wanneer het pensioenfonds van drie oude vrienden door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te beroven.

vrijdag 8 juni, 20:30 uur
Vocalgroup Blended - Out of the Box

In Out of the Box vind je populaire nummers uit de 60’er en 70’er jaren. Denk aan a-capellasongs en closeharmonynummers met spannende akkoorden, variërend van jazz tot pop.

zaterdag 9 juni, 12:00 uur
Dansplaats Engelen - Timeless

De voorstelling Timeless neemt je mee in alle aspecten van tijd: opgroeien, de toekomst, het verleden, tijd voor elkaar, de seizoenen, tijd om los te laten. Kom je ook?

zaterdag 9 juni, 15:00 uur
Dansplaats Engelen - Timeless (uitverkocht)

De voorstelling Timeless neemt je mee in alle aspecten van tijd: opgroeien, de toekomst, het verleden, tijd voor elkaar, de seizoenen, tijd om los te laten. Kom je ook?

zondag 10 juni, 12:00 uur
Dansschool Dance Action - De wereld rond...

De wereld is groot en rond en heeft veel te laten zien, waar zullen we naartoe gaan of terecht komen tijdens onze reis? Gaan we naar verschillende culturen? Bezoeken we musea of blijven we toch in eigen land?