Films en voorstellingen

Filteren op
donderdag 21 maart, 20:15 uur
Fences

De Afro-Amerikaanse vader Troy heeft te maken met discriminatie terwijl hij probeert zijn gezin op te voeden in het Amerika van de jaren vijftig. Tegelijkertijd probeert hij zijn eigen leven op orde te krijgen.

donderdag 21 maart, 20:30 uur
Sjaak Bral - Sex met Sjaak

“Sex is het lekkerste wat er is. Als ze ooit iets uitvinden wat lekkerder is…, blijf ik het er gewoon bij doen!” Aldus Sjaak Bral. Sex met Sjaak: een hartstochtelijk, humorvol pleidooi voor stomende sex.

vrijdag 22 maart, 20:30 uur
Steven Brunswijk - Van Slaaf tot Meester (uitverkocht)

Hij was de Braboneger, maar die bestaat niet meer. Steven Brunswijk is de naam. Over de slavernij gaat hij het deze keer hebben. Het is ruim 150 jaar geleden. Dat maakt het niet minder erg, maar je moet er inmiddels wel grappen over kunnen maken. Toch?

zondag 24 maart, 11:00 uur
FilmPLUS: Ocean's 8

incl. iets lekkers 
HEVO organiseert i.s.m. PERRON-3 een reeks zondagfilms met een extraatje.

zondag 24 maart, 14:30 uur
CLUB-3 Film: Louis en de Aliens (6+)

Het ruimteschip van drie vreemde aliens stort voor het huis van Louis neer. Louis en zijn vrienden moeten op tijd het ruimteschip bereiken om aan alle aardse gevaren en problemen te ontsnappen.

woensdag 27 maart, 20:00 uur
Theatercollege F*ck die onzekerheid - Vreneli Stadelmaier (laatste kaarten)

Onzekerheid is de grootste barrière die vrouwen tegenkomen bij het realiseren van hun dromen. Een theatercollege met veel vaart, muziek, video en een zee van herkenbaarheid.

donderdag 28 maart, 20:15 uur
BlacKkKlansman

Detective Stallworth weet als eerste Afro-Amerikaanse agent samen met zijn partner Flip Zimmerman te infiltreren in de Ku Klux Klan. Ze dringen binnen tot in de hoogste kringen van de KKK met als doel om hun plannen te dwarsbomen.

zaterdag 30 maart, 20:30 uur
Comedy Vibe - Leon van der Zanden e.a.

Comedy Vibe biedt een avond vol gezelligheid met Leon van der Zanden en opkomende stand-up talenten.

donderdag 4 april, 20:15 uur
A Star is Born

Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady Gaga).

vrijdag 5 april, 19:30 uur
2-Stage - Tovenaar van Oz (laatste kaarten)

Eigentijdse moderne versie van de wereldberoemde familiemusical. Het opstandige pubermeisje Doortje is door een wervelstorm met huis en hond beland in het wonderlijke land van Oz. Ze wil de weg naar huis terugvinden, en moet een pad van gele klinkers volgen.