Theater
zaterdag 4 april, 19:30 uur

2 Stage - De Blauwe Maansteen

De kinderen van Stage-1 uit Rosmalen vertolken de spannende familiemusical De Blauwe Maansteen over vriendschap, magie en de moed om jezelf te zijn.

Joost is anders dan de andere kinderen. Hij heeft geen ouders en woont bij zijn oma, die op een heks lijkt. Hij vertelt verhalen over magische gebeurtenissen zoals over de bijzondere blauwe maansteen die de andere kinderen op school niet geloven. Joost is gewoon een leugenaar, zeggen ze.

Tot op een dag op het schoolplein een vreemd wezen verschijnt. De kinderen vluchten, maar Joost blijft staan. Het wezen belooft hem de magische blauwe maansteen, maar daar moet hij uiteraard wel wat voor doen. Hij moet op zoek naar de koningin van de onderwereld en drie moeilijke opdrachten uitvoeren. Om te bewijzen dat tovenarij wel degelijk bestaat en hij dan niet meer gepest wordt, gaat Joost op zoek naar deze bijzondere steen. Op zijn reis ontmoet hij vrienden en vijanden en beleeft hij angstaanjagende en vrolijke avonturen. Zal hij de maansteen vinden? En zal hij ooit weer thuis komen?

De Blauwe Maansteen is een spannende musical over vriendschap, magie en de moed om jezelf te zijn.

Meer informatie:
www.2-stage.nl

Ook te zien op:
vrijdag 3 april | 19.30 uur
zaterdag 4 april | 14.30 uur
zondag 5 april | 14.30 uur

Kaarten
(incl. rij- en stoelnummer)
Bestel kaarten in deze ticketshop, aan de theaterkassa of telefonisch via 073-850 7550. Voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten (ongeacht het aantal kaarten).

Details

Zaal Theaterzaal
Prijs € 13,00
Speelduur circa 2,5 uur (incl. pauze)
Pauze ja