Muziek
vrijdag 29 oktober, 20:30 uur

QUEEN: The Story

i.s.m. Theater aan de Parade
Bij deze voorstelling vragen we om een coronatoegangsbewijs

De zevenkoppige tributeband Crazy Little Things gaat terug naar de essentie van wellicht de beste band uit de pop- en rockhistorie, QUEEN! De muzikanten brengen een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie, anekdotes en sound. Verwacht geen opplaksnorren, stofzuigers of pruiken, want het gaat er serieus aan toe.

Muziekjournalist Jean-Paul Heck creëerde samen met Zanger Marijn Geluk en gitarist Jeroen Lips en met hulp van goede vriend en collega Leo Blokhuis Queen: The Story. Heck kwam verschillende keren bij de oud-Queenleden over de vloer en ging met ze op pad. Hij kwam bij ze op de koffie en haalde ze naar Nederland toe. Naast de legendarische muziek zit de show vol anekdotes over zijn ontmoetingen. Het is slechts een onderdeel van dit ware muzikale spektakelstuk waarin Crazy Little Things ontzettend dicht, maar wel geheel op eigen wijze, tegen de sound van Queen aankruipt.


Crazy Little Things is maar op één ding uit en dat is het geluid van Queen tot leven brengen. "We zullen zowel de hardrock-kant als de subtiliteit van Freddy, Brian, Roger en John tot leven wekken. Queen: The Story is een theatershow die is gemaakt met het diepste respect voor wellicht de beste band uit de pop- en rockhistorie," aldus Heck.

 

Foto: Don Cruscio

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater aan de Parade

Coronamaatregelen
Om veilig te genieten van deze voorstelling gebruiken wij de CoronaCheck-app voor iedereen vanaf 13 jaar. Met de app kun je één van de volgende 3 opties aantonen:

  • Vaccinatiebewijs (geldig 14 dagen na je laatste vaccinatie).
  • Herstelbewijs.
  • Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak voor Testen voor Toegang).

Op deze manier mogen we de 1,5 meter regel loslaten en tweederde van de capaciteit van de zaal gebruiken. Vergeet bij je bezoek je legitimatiebewijs niet mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegeven van je coronatoegangsbewijs. Wij zien met de QR-code alleen je naam, je geboortedatum en een groen scherm. Wij kunnen niet zien of je gevaccineerd, getest of recent hersteld bent.

Alle info over de CoronaCheck-app lees je op deze pagina. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook via de website CoronaCheck.nl printen.
Kun je geen geldig coronatoegangsbewijs laten zien of wil je dat niet? Dan kun je deze voorstelling helaas niet bijwonen.

Heb je nog vragen? Wellicht vind je het antwoord bij de veelgestelde vragen. Zo niet, neem gerust contact met Theater aan de Parade op!

 

Info & tickets

Zaal Theaterzaal
Prijs € 26,00
Speelduur 2x 60 minuten
Pauze ja
Bestellen