Nieuwjaarsconcert philharmonie zuidnederland

Nieuwjaarsconcert 2024

Zondag 7 januari 2024 om 13:00 uur
Ontvangsthal Provinciehuis, Brabantlaan 1, ’s-Hertogenbosch

Aanmelden wachtlijst

De voorstelling is volgeboekt. Je kunt telefonisch (073-850 7550), per mail (info@perron-3.nl) of aan de balie aangeven dat je op de wachtlijst geplaatst wilt worden. Vermeld daarbij je volledige naam, adres, telefoonnummer, mailadres en het aantal gewenste kaarten.

Wanneer er kaarten retour komen, dan nemen wij contact op met de eerstvolgende wachtende op de lijst. Gereserveerde kaarten worden binnen 2 weken per post naar je verstuurd.

Maximaal 2 kaarten per persoon

Let op: per persoon, per emailadres, per huisadres kunnen maximaal twee kaarten worden gereserveerd. Alle extra kaarten die op hetzelfde (email)adres of door dezelfde persoon worden besteld, worden geannuleerd.


Over het concert

Traditioneel biedt het provinciebestuur de inwoners van Brabant een nieuwjaarsconcert aan. Ook dit jaar wordt het concert gegeven door de philharmonie zuidnederland op de eerste zondag van het nieuwe jaar, 7 januari 2024. Het concert, om de start van 2024 te vieren, wordt gegeven in het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch.

Dit jaar zal het concert, net zoals vorig jaar, op tv uitgezonden worden op Omroep Brabant en wel op zondag 7 januari 2024 om 16:00 uur. We willen iedereen erop attenderen dat er een mogelijkheid bestaat dat je met je gezicht op beeld komt.

Programma

Welkom door Commissaris van de Koning Ina Adema
G. Gershwin - Strike up the band: Ouverture
E. W. Korngold - Straussiana
X. Montsalvatge - Cinco Canciones Negras
L. Bernstein - Wonderful Town: Conga
J. Pena Campo - Cuban Suite
G. Meeuwis - Brabant
J. Strauss J.sr. - Radetzky marsch

Dirigent: Duncan Ward
Zang: Adriana Bignani Lesca

Meer informatie over het concert

philzuid.nl