Nieuwjaarsconcerten Provincie Noord-Brabant

Zondag 5 januari 2020 11.15 uur en 14.30 uur
Ontvangsthal provinciehuis, Brabantlaan 1, 's-Hertogenbosch

Traditioneel biedt het provinciebestuur de inwoners van Brabant nieuwjaarsconcerten aan. Ook dit jaar worden deze concerten gegeven door de philharmonie zuidnederland op de eerste zondag van het nieuwe jaar, 5 januari 2020.

Het orkest staat onder leiding van dirigent en sterpianist Wayne Marshall met medewerking van Raschèr Saxofoon Quartet. Het programma biedt werken van: Fiumara Here Comes Everybody, Glass Concert voor saxofoonkwartet en orkest, Gershwin Rhapsody in Blue voor piano en orkest, Rodgers & Hammerstein Carousel Selection en Bernstein Uit Wonderful Town: Ouverture.

De concerten, om de start van 2020 te vieren, worden beide gegeven in het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch om 11.15 uur en om 14.30 uur.

Uitgifte kaarten
De kaartuitgifte voor beide concerten start op donderdag 28 november 2019 vanaf 10.00 uur. Dat kan via telefoonnummer: 073 - 850 7552 of via de website  www.perron-3.nl/nieuwjaarsconcert. Voor deze datum is het niet mogelijk om kaarten te reserveren.

Let op: kaarten zijn uitsluitend te bestellen via PERRON-3. Per persoon en per huisadres kunnen maximaal twee kaarten worden gereserveerd.

Meer informatie over de inhoud van het concert vindt u op www.philharmoniezuidnederland.nl